The Ark: Tvůrci Hvězdné brány nás vezmou kolonizovat vesmír

The Ark: Tvůrci Hvězdné brány nás vezmou kolonizovat vesmír | Fandíme seriálům
MGM
Let k cizím světům se ve vzdálené budoucnosti šeredně zvrtne.

Dean Devlin je známý především jako dlouholetý parťák Rolanda Emmericha. Napsal pro něj scénáře k Univerzálnímu vojákovi, Dni nezávislosti, Godzille nebo Hvězdné bráně. Na základě jeho snímku také vyrostl velepopulární seriál Hvězdná brána (Stargate SG-1), jehož spolutvůrcem byl Jonathan Glassner, jenž pracoval třeba také na Star Trek: Voyager, Kriminálce Las Vegas a Miami, na Útěku z vězení nebo na Falling Skies. Teď spolu pánové připravují nový seriál The Ark.

Série se odehrává 100 let v budoucnosti, kdy pro přežití lidské rasy začala být nezbytná kolonizace cizích planet. Vůbec první kolonizační misi lodi Ark One (Archa 1) stihne katastrofická událost, v jejímž důsledku je loď silně poškozena a o život přijde mnoho členů posádky. Do cíle zbývá ještě rok letu, avšak životně důležité zásoby se tenčí a loď přišla o své velitele. Zbývajícím členům posádky nezbývá nic jiného, než napnout všechny síly a pokusit se přežít.

Seriál vzniká pro stanici SyFy a měli bychom se dočkat příběhu, v němž se neustále bude závodit s časem. V tuto chvíli se připravuje 12 epizod. Natáčet se bude v ateliérech PFI Studios v srbském Bělehradě.

Foto je ilustrační - Hvězdná brána

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 5

PadL | 25.01.2022 20:57
Přesně jak píšeš Damiane. Zdá se, že to bude pokus o napodobení Stargate universe bez hvězdné brány a všeho s tím souvisejícího.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest