Our Flag Means Death: Trailer představuje nový pirátský seriál

Our Flag Means Death: Trailer představuje nový pirátský seriál | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
HBO představuje komediální dobrodružství z dílny Taiky Waititiho, oscarového autora Thora 3.

Taika Waititi (Králíček Jojo, Thor: Ragnarok) nás průběžně zásobuje nejen vlastními celovečerními filmy, ale také zdařilými seriály, jimž jako producent pomáhá na světlo světa. Z jeho dílny si můžeme užívat Co děláme v temnotách, Wellington Paranormal nebo Reservation Dogs. Nejnovější projekt, jenž pomáhal zaštítit, se jmenuje Our Flag Means Death (zhruba „Naše vlajka je předzvěstí smrti“)

Seriál volně vychází ze skutečných dobrodružství Stedeho Bonneta. To byl relativně bohatý šlechtic, který se rozhodl, že se chce stát pirátem. Koupil si proto loď, nazval ji Pomsta, najal si posádku a plavil se kolem východního pobřeží Severní Ameriky, kde zajímal a vypaloval jiná plavidla.

Jak je vidět v upoutávce, seriál si dělá legraci z toho, že už samotný záměr je dost absurdní a k tomu je ještě třeba přičíst fakt, že Bonnet je nanicovatý naiva, který má o pirátském životě značně romantickou a zkreslenou představu a daleko víc mu jde o teatrálnost, než o praktické výsledky.

Samotného šlechtice ztvárnil Rhys Darby, dále hrají Fred Armisen, Nat Faxon, Leslie Jones, Ewen Bremner, Joel Fry, Rory Kinnear, Kristian „Hodor“ Nairn a sám Taika Waititi jako legendární pirát Černovous. Kromě ztvárnění jedné z hlavních rolí je Waititi také producentem a režisérem úvodní epizody. Hlavním scenáristou je David Jenkins. HBO Max sérii uvede v letošním roce.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest