Obi-Wan Kenobi: Kdy dorazí příští Star Wars seriál

Obi-Wan Kenobi: Kdy dorazí příští Star Wars seriál | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Připravte se na další porci Hvězdných válek. Nebudeme na ni čekat dlouho.

Aktuálně si fanoušci Star Wars ještě užívají seriál The Book of Boba Fett. Pokud jste jej náhodou po vlažných prvních epizodách vzdali, tak mu rozhodně ještě dejte šanci, protože poslední díly jsou hodně velká divočina. Jak už to tak bývá, fanoušci jsou zmlsaní, a i když má před sebou Boba ještě jednu epizodu, už zároveň můžeme po očku vyhlížet k tomu, co bude dál.

Delší dobu víme, že dotočeno mají dvě série, Obi-Wan Kenobi a Andor. Která půjde na řadu jako první? Podle všeho to bude Obi-Wan a snad už i víme, kdy se jej dočkáme. První vodítko nám dal Bandon SanGiovanni, manažer z Disneyho. Ten na svém Twitteru napsal, že Obi-Wan dorazí letos v květnu. SanGiovanni sice Tweet rychle zase smazal, ale to už koloval online. A aby to bylo jisté, tak následně ještě magazín The Hollywood Reporter informoval, že jeho zákulisní zdroje termín potvrzují.

Fanoušci okamžitě začali spekulovat o tom, že minisérie Obi-Wana Kenobiho bude mít na platformě Disney+ premiéru 4. května. To je pro Star Wars tradiční datum, při kterém se slaví narozeniny celé značky. Nová naděje sice byla do kin uvedena až 25. května, nicméně fanoušci si rychle vzali 4. květen za svůj, protože „May the Fourth“ v angličtině hodně připomíná „may the Force“...be with you. Čili známou frázi „ať tě provází Síla“.

Když značku koupil Disney, tak svátek začal oficiálně využívat k různým slavnostním příležitostem, občas i k premiérám svých novinek, takže by uvedení Kenobiho na daný den zapadalo, zvlášť když jde o středu, kdy služba Disney+ běžně zveřejňuje nové epizody svých seriálů.

Příběh šestidílné minisérie začíná 10 let po dramatických událostech Pomsty Sithů, kdy Obi-Wan zažil svou největší životní prohru, když byl přímým účastníkem pádu svého nejlepšího přítele a žáka Anakina Sykwalkera. V hlavních rolích Ewan McGregor a Hayden Christensen. Za kamerou stojí scenárista Joby Harold a režisérka Deborah Chow. Joel Edgerton se vrací jako Owen Lars, Bonnie Piesse jako Beru Whitesun Lars. Dále hrají Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie a Maya Erskine. Série by měla být uvedena v roce 2022.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Brandon SanGiovanni, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest