Dámská verze Zorra už je na cestě

Dámská verze Zorra už je na cestě | Fandíme seriálům
Columbia Pictures
Televize si od Roberta Rodrigueze objednala hned několik úvodních epizod.

K divákům se chystá hned několik různých zpracování Zorra. Je tu postapokalyptická sci-fi s názvem Z, pak hackerský Zorro 2.0, dále poměrně tradiční Zorro s Wilmerem Valderramou v hlavní roli a konečně dámská varianta od producenta Roberta Rodrigueze.

Stanice The CW si objednala sedm úvodních epizod, které se samozřejmě mohou rozrůst o další, pokud by seriál slavil divácký úspěch. Projekt vytvořili sourozenci Robert Rodriguez (Desperado, Alita: Bojový anděl, Sin City) a Rebecca Rodriguez (režie seriálů jako Doom Patrol nebo Snowpiercer). Ke dvojici se připojil ještě Sean Tretta (Mayans M.C.), jenž zároveň bude showrunnerem celého seriálu. Zajímavostí je, že Rodriguez už před lety chystal celovečerního Zorra s Antoniem Banderasem v hlavní roli, než projekt převzal Martin Campbell.

Chystaný seriál bude pojednávat o mladé hispánce, která chce pomstít vraždu svého otce. Rozhodne se vstoupit do tajné společnosti a přijme identitu vyvrhele Zorra. Původně postavu vymyslel v roce 1919 spisovatel Johnston McCulley. Postava je dlouhodobě vykreslovaná jako maskovaný šermíř, který chrání obyčejné obyvatele čerstvě osidlovaného jihozápadu USA před zločinci či prohnilými politiky. S postavou vznikla během desetiletí celá řada nejrůznějších seriálů a celovečerních filmů, z nichž bude pro dnešní publikum nejznámější asi Zorro: Tajemná tvář s Antoniem Banderasem z roku 1998.

Foto je ilustrační - Zorro: Tajemná tvář

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest