Futurama se dočká zbrusu nových dílů

Futurama se dočká zbrusu nových dílů | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mladší sci-fi sestřička Simpsonových bude po letech opět pokračovat.

Kultovní animovaná sci-fi série se vrací. Futurama po desetileté pauze opět zamíří na obrazovky. Po několika měsících vyjednávání se společnost Hulu (vlastněná Disneym) domluvila s Mattem Groeningem a Davidem X. Cohenem na přípravě 20 nových epizod, jež budou uvedeny v roce 2023.

Společně s tvůrci se vrátí také část původního obsazení. Konkrétně se vracejí Billy West (Fry, Profesor, Zoidberg, Zapp Brannigan), Katey Sagal (Leela), Tress MacNeille (Mom), Maurice LaMarche (Kif), Lauren Tom (Amy), Phil LaMarr (Hermes) a David Herman (Scruffy) a další vedlejší postavy. Mezi navrátilci bohužel chybí John DiMaggio. Ten v sérii namluvil Bendera. O návrat měl zájem jak on, tak tvůrci, herec se však bohužel nedomluvil se studiem na finančních podmínkách a v tuhle chvíli vše nasvědčuje tomu, že bude přeobsazený.

První čtení scénáře začíná už v pondělí. Hulu (v Česku a na Slovensku zřejmě Disney+) 20 nových epizod nabídne ve dvou částech. Zajímavostí je, že je to už podruhé, co seriál bude obnovený. Původně byl uváděný v letech 1999-2003. Ačkoliv byl komediální seriál z budoucnosti skvěle hodnocený a ve své době nápaditostí převyšoval pozvolna skomírající Simpsonovi, byl předčasně ukončený. Ale pro svou neutuchající popularitu se dočkal pokračování. Nejprve v roce 2007 vznikly direct-to-video filmy. Ty slavily úspěch, a tak vznikly dvě další regulérní série pro stanici Comedy Central. V roce 2013 byl seriál opět zrušen.

Hlavní hrdina Fry je obyčejný poslíček s pizzou, který v roce 1999 náhodou zmrzne a probudí se o tisíc let později v budoucnosti, která je plná mimozemšťanů, robotů, kosmických letů a nejrůznějších sci-fi klišé, z nichž si může série s gustem utahovat, zatímco komentuje nejrůznější společenské fenomény a paroduje slavné popkulturní momenty.

Foto: 20th Century Televsion

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest