Strážce pořádku: Návrat oblíbeného seriálu hodlá režírovat Quentin Tarantino

Strážce pořádku: Návrat oblíbeného seriálu hodlá režírovat Quentin Tarantino | Fandíme seriálům
Sony Pictures Television
Zobrazit další 2 obrázky
Timothy Olyphant se vrací, aby pronásledoval padouchy.

V lednu bylo oznámeno, že se fanoušci po letech dočkají návratu seriálu Strážce pořádku (Justified). Timothy Olyphant hraje Raylana Givense, drsného muže zákona, který si neláme hlavu s kriminálníky ani s rozhořčením svých nadřízených, kteří tak docela neschvalují jeho metody. Seriál původně běžel šest sezon a byl ukončený.

Teď se hrdina vrací v minisérii Justified: City Primeval. Ta stejně jako původní seriál vychází z díla spisovatele Elmora Leonarda, konkrétně z románu City Primeval: High Noon in Detroit. Ten sice má jiného hlavního hrdinu než Givense, ale látka byla upravena pro potřeby filmařů.

Příběh nové minisérie se odehrává osm let po původním seriálu. Givens opustil Kentucky a je nasazený v Miami, kde se snaží skloubit práci maršála Spojených států s výchovou čtrnáctileté dcery. Náhodné setkání na floridské dálnici jej posílá do Detroitu, kde se střetne s Clementem Mansellem, alias Divochem z Oklahy – násilným sociopatem, který už jednou unikl detroitským úřadům a chce se o to pokusit znovu.

V hlavní roli se vrací Timothy Olypant, který je zároveň jedním z prodůcentů, společně s původním autorem Grahamem Yostem a Davem Andronem a Michaelem Dinnerem, showrunnery seriálu. Teď produkce jedná s Quentinem Tarantinem, který by měl zrežíroval jednu nebo dvě epizody minisérie. Tarantino je velkým milovníkem Elmora Leonarda. Jeden z jeho románů zadaptoval jako celovečerní snímek Jackie Brown a zvažoval zfilmování také dalších jeho románů. S Olyphantem spolupracoval na snímku Tenkrát v Hollywoodu.

Foto: Sony Pictures Television

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest