The Baby: HBO chystá hororovou komedii s vraždícím miminkem

The Baby: HBO chystá hororovou komedii s vraždícím miminkem | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer nové parodické a satirické série se sektářskou příchutí.

HBO nabídne v dubnu svým divákům divoký seriál. Černou hororovou komedii, The Baby (Miminko), kde se tajuplný kojenec pustí do vraždění.

Hrdinkou je osmatřicetiletá Natasha, které z ničeho nic padne do náručí mimino a její dosavadní život, v němž si dělala co chtěla a kdy chtěla, se obrací vzhůru nohama. Miminko je manipulativní a ovládá násilné síly. Tím mění Natashin život v horor. Odkud se dítě vzalo? Co vlastně chce? A co je Natasha ochotná udělat pro to, aby získala svůj život zpátky? Ona dítě nechce, ale dítě chce ji…

První zveřejněná upoutávka naznačuje, že seriál nabídne specifickou atmosféru, kdy dostaneme kombinaci černého humoru, mrazivého napětí a sektářské ikonografie. Seriál zřejmě také bude satirickým pohledem na to, že mateřství rozhodně není černobílá věc a každá žena se k němu staví úplně jinak. V některých případech třeba ne úplně kladně.

Série bude mít osm epizod. Autorkami seriálu jsou Siân Robins-Grace a Lucy Gaymer. Robins-Grace v minulosti pracovala na Sex Education, Gaymer zatím velké autorské zkušenosti nemá. V hlavních rolích vstupují Michelle De Swarte (Vévodkyně), Amira Ghazzalla (Carnival Row), Amber Grappy (Wrecked), Patrice Naiambana (Spectre), Sinéad Cusack (V for Vendetta), Shvorne Marks (Endeavour), Isy Suttie (Peep Show), Tanya Reynolds (Sex Education), Seyan Sarvan (It's a Sin), Karl Davies (Happy Valley) nebo Divian Ladwa (Ant-Man and the Wasp).

HBO sérii uvede od 24. dubna.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest