Peče celá země 2: Oblíbená kulinářská show se vrací

Peče celá země 2: Oblíbená kulinářská show se vrací | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit dalších 11 obrázků
Amatérští pekaři se utkají ve druhé sezóně Peče celá země již tuhle sobotu.

Po dvou letech se vrací na obrazovky populární pekařská show Peče celá země. Tucet amatérských pekařů předvede své kulinářské umění porotcům Josefu Maršálkovi a blogerce a lektorce cukrářských kurzů Míše Landové. Role moderátorů se stejně jako v první sérii ujali Tereza Bebarová a Václav Kopta. První z deseti hodinových epizod si odbyde premiéru tuhle sobotu 12. 3. ve 20:10 hodin na ČT1.

O mě se neboj: Arichtev s Arichtevou natáčí rodinný seriál pro Novu
 

Na účastníky soutěže čekala v areálu středočeského zámku Bon Repos zadání obsahující tradiční výrobky jako vánočka, housky, perník nebo rakvičky, ale i výzvy vybízející k větší představivosti a zručnosti. „Natáčení bylo díky covidové situaci značně náročné. Se sto padesáti lidmi na place každý den to byla velká výzva pro celý štáb i soutěžící,“ uvedl kreativní producent Petr Mühl pro ČT.

Vyjma show Peče celá země uvede Česká televize nový kulinářský pořad Cukrárna u Josefa zaměřený na dětské publikum. Titulem bude provázet cukrář Josef Maršálek, který nabídne nápady na chutná a zdravá jídla, řadu informací o bezpečnosti a hygieně v kuchyni nebo tipů, jak si ulehčit práci při přípravě pochoutek. „Nápad vychází z úspěchu první řady Peče celá země, kdy se celá země rozpekla. V každém díle mi pomáhá dvojice dětí mezi šesti a deseti lety. A k ruce mi bude pokaždé také loutková postavička Bublaniny, kterou ztvární Zorka Jandová,“ řekl o pořadu Josef Maršálek pro ČT. První díl uvede stanice ČT:D dne 16. 3. v 16: 55.

 Foto a podklady: ČT I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest