The Boys 3: Parádní upoutávka odhalila mnohé

The Boys 3: Parádní upoutávka odhalila mnohé | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 29 obrázků
Zběsilá akce, šílené komediální momenty a řada zvratů. To vše nabízí skvělá ukázka ke třetí řadě The Boys.

Třetí sezóna černohumorné komiksové série The Boys (Banda) se blíží. Streamovací služba Amazon Prime po uvedení série plakátů a fotek zveřejnila první pořádnou upoutávku, která bravurně mixuje akční scény s ujetými momenty. To vše skvěle sladěné do rytmu zbrusu nové skladby Bones od Imagine Dragons. Upřímně si nepamatuju, kdy naposledy jsem viděl tak nářezový trailer k seriálu. Posuďte sami.

The Boys: Ve třetí řadě tvůrci odkryjí historii Vaughtu a představí superhrdinský tým Odplata
 

Stovteřinová upoutávka toho odhalila poměrně dost. Vůdce party Billy Butcher (Karl Urban) získal superschopnosti a z očí mu šlehají laserové paprsky a má nadlidskou sílu. V komiksové předloze od Gartha Ennise a Dericka Robertsona postupně získali všichni z party The Boys superschopnosti, tak uvidíme, zda půjdou tvůrci stejnou cestou.

V ukázce se představili noví superhrdinové, a to jak prapůvodní superhrdina Soldier Boy s tváří Jasona Acklese (Lovci duchů), tak Crimson Countess (Laurie Holden). Oba patřili do supráckého týmu Payback, který nese název první epizody třetí série. Ukázka také odhalila, že romance Hughieho (Jack Quaid) a Starlight (Erin Moriarty) bude pokračovat i v nadcházející sérii.

Čtvrtá sezóna zatím nebyla oficiálně potvrzena, ale vzhledem k popularitě a enormní sledovanosti seriálu je oznámení jen otázkou času. V březnu na filmovém a hudebním festivalu South by Southwest Karl Urban zmínil, že bude do konce roku točit The Boys. Třetí sezóna je dávno hotová, takže buď herec myslel další sérii, spin-off z vysoké školy anebo zcela nový projekt z tohoto komiksového osvěta. Každopádně svět The Boys zatím ani zdaleka nekončí.

Premiéra je stanovena na 3. 6. Čekání na třetí řadu si můžete zkrátit animovaným krátkometrážním seriálem The Boys Presents: Diabolical (Banda: Ďábelské historky). Všechny epizody antologické série jsou dostupné na službě Amazon Prime.

V galerii pod článkem si můžete prohlédnout screeny z upoutávky.

Zdroj: Collider I, II, Movieweb

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest