Resident Evil: Nový seriál oznámil datum premiéry

Resident Evil: Nový seriál oznámil datum premiéry | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Netflix ukázal první plakáty pro seriálové zpracování populární hororové herní série.

Resident Evil je extrémně populární videoherní série, jejíž jednotlivé díly často sklízí velkou chválu. Na skvělé zfilmování ale stále ještě čekáme. Animované filmy a seriály vyrobené ve videoherní grafice rozhodně nejsou pro každého. Hexalogie s Milou Jovovich má sice světlejší momenty a některé její díly (zvlášť jednička a trojka) se dají považovat za slušná béčka, ale většina dílů je mizerná a rozhodně značce nedělají čest. Mizerné recenze si odnesl i loňský snímek Resident Evil: Raccoon City.

Další šanci k napravení reputace dostane Resident Evil na Netflixu, pro který vzniká hraný seriál. Teď bylo oznámeno datum premiéry, jež je stanovené na 14. července. Spolu s termínem jsme dostali také tři teaser plakáty, jež si můžete prohlédnout dole v galerii. Můžeme doufat, že když se objevily plakáty, tak nám začíná propagační kampaň a brzy se dočkáme nějaké pořádného traileru. Zatím jsme mohli vidět kratičký teaser.

Série se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první je sestrám Jade a Bilie Weskerovým 14 let a zrovna se přestěhovaly do New Racoon City. Uměle vytvořeného korporátního města, kam se nedobrovolně přesouvají v momentě, kdy jsou pohlcené problémy dospívání. Čím víc času v New Racoon City tráví, tím víc si uvědomují, že v něm dřímá daleko víc, než by se na první pohled mohlo zdát, a že jejich otec skrývá temná tajemství. Tajemství, která by mohla zničit svět.

Druhá časová linka se odehrává o více než deset let v budoucnosti, kdy na Zemi zbývá méně než 15 milionů lidí. Spolu s nimi ji obývá také šest miliard monster – lidé a zvířata infikovaní T-virem. Jade je teď třicet a horko těžko se pokouší v novém světě přežít. Přitom ji pronásledují tajemství minulosti o jejím otci, její sestře i jí samé.

V hlavních rolích vystupují Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adelina Rudolpha Paola Nuñez. Hlavním autorem je Andrew Dabb, hlavním režisérem Browen Hughes.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest