Stále v kurzu: Komediální pohodička z HBO láká trailerem na 2. řadu

Stále v kurzu: Komediální pohodička z HBO láká trailerem na 2. řadu | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Hašteřivá dvojka komiček se vrací, aby nás znovu potěšila svým vzájemným kočkováním ve světě komediálních vystoupení.

Loni nabídlo svým divákům HBO komediální seriál Stále v kurzu (Hacks). Příjemná série proti sobě postavila Avu a Deborah, dvě diametrálně odlišné komičky, které svedl dohromady jejich předchozí neúspěch. Ava je mladá scenáristka, které se kvůli jednomu hloupému vtipu na Twitteru rázem uzavře většina pracovních příležitostí. Nezbude jí nic jiného, než nastoupit jako píšící autorka ke zkušené Deborah, dohasínající super star, jež má nejplodnější roky kariéry dávno za sebou a je extrémně obtížné s ní vyjít. Zkušená bavička taktéž nijak netouží po tom, aby se nad ní mladé ucho pohoršovalo, že se zaprodala a stagnuje. Okolnosti ji nicméně nakonec přesvědčí, že by Avu přijmout měla. Zpočátku jí dělá ze života peklo, jak už to u podobného typu příběhů bývá, nakonec si obě dámy celkem porozumí a jedna druhé dají to, co jim v životě chybělo.

První série nabídla chytře napsanou komedii s příležitostnými dramatickými ostny a především díky Hannah Einbinder a Jean Smart v hlavních rolích šlo o skvělou zábavu. Seriál měl pozitivní ohlasy a hlavně dostatečnou sledovanost na to, aby HBO mělo zájem o druhou řadu. V té se ústřední dvojka vrací, aby objela Spojené státy s novým odvážným vystoupením, které obě autorky pro Deborah pilují. Ve vzduchu stále visí hrozba toho, že se na základě Avina rozčileného mailu plného osobních informací o Deborah připravuje nový seriál. Uvidíme, jakým způsobem tahle skutečnost vztahem dvou usmířených komiček znovu otřese, nicméně upoutávka předvádí, že kolem toho každopádně bude opět celá řada kuriózních epizodek a vzájemného štengrování.

Krom ústředních dvou představitelek v seriálu vystupují Carl Clemons-Hopkins, Kaitlin Olson, Christopher McDonald, Poppy Liu, Johnny Sibilly a Megan Stalter. Nově se připojují Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na Wen a Susie Essman. Autorkami seriálu jsou Lucia Aniello, Paul W. Downs a Jen Statsky. HBO Max nabídne první dvě epizody druhé řady 12. května a pak budou každý další týden následovat vždy dva další díly.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest