Fleishman Is In Trouble: Představitel Teda z HIMYM míří do nového seriálu

Fleishman Is In Trouble: Představitel Teda z HIMYM míří do nového seriálu | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Josh Radnor, který se proslavil rolí Teda Mosbyho v HIMYM, si zahraje v nové sérii po boku Jesseho  Eisenberga a Claire Danes.

Limitovaná série Fleishman Is In Trouble z dílny stanice FX vítá na palubě Joshe Radnora, který se zaryl do povědomí diváků jako Ted Mosby z Jak jsem poznal vaši matku. Minisérie vypráví příběh jednačtyřicetiletého Tobyho Fleishmana (Jesse Eisenberg), který je po letech manželského života opět single, a tak začne randit pomocí seznamovacích aplikací. Jednoho dne k němu domů dorazí jeho exmanželka Rachel (Claire Danes), nechá u něj jejich dvě děti a zmizí.

Na seznamu smrti: Akční thriller s Chrisem Prattem se blíží
 

Rachel pracuje jako úspěšná talentová agentka, která se potýká s traumatem z minulosti a také s nedávným rozvodem. Toby se snaží vyrovnat se svým novým životem, přemýšlí o událostech, které vedly k rozpadu manželství, a snaží se přijít na kloub tomu, kam a proč Rachel zmizela. Příběh Fleishman Is In Trouble je založený na stejnojmenném románovém debutu od novinářky Taffy Brodesser-Akner z roku 2019. Autorka předlohy napsala scénář k limitované sérii a na projekt dohlíží jako producentka.

Postavu Libby, která je zároveň vypravěčkou příběhu, ztvární Lizzy Caplan (Mystérium sexu). Jejího manžela Adama si zahraje Josh Radnor. Obsazení dále doplňují Adam Brody (Vřískot), Christian Slater (Mr. Robot), Michael Gaston (Spravedlnost podle Spensera) nebo Joy Suprano (Dobrej polda). Předběžné datum uvedení zatím není známo.

Úvodní foto je pouze ilustrační, ze seriálu Hunters.

Zdroj: Deadline

Foto: Amazon

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest