Jennifer Lopez chystá další verzi Popelky

Jennifer Lopez chystá další verzi Popelky | Fandíme seriálům
CBS
V televizi se bude tančit a zpívat.

U každého projektu platí, že hlavní je zpracování, které je pro výsledek daleko důležitější než námět. Občas si ale říkám, že některé náměty by si měly dát přinejmenším pauzu. Nebo opravdu potřebujeme další zpracování Popelky?

Profláknutá pohádka bude tentokrát zpracována jako muzikálová minisérie, která vychází z televizního muzikálu pánů Rodgerse a Hammersteina, kteří jsou proslulí divadelními muzikály jako Oklahoma či Za zvuků hudby. Novinku připravuje produkční společnost zpěvačky Jennifer Lopez. Showrunnerkou se stala Rachel Shukert, jež v minulosti pracovala na zdařilých seriálech GLOW nebo Kristy a její klub, což dává jistou naději, že by i její verze Popelky mohla stát za to. Tisková zpráva uvádí, že Shukert připravuje své vlastní (a soudobé) zpracování původní látky.

Původní televizní muzikál Rodgerse a Hammersteina byl uvedený v roce 1957. V hlavní roli tehdy hrála ikonická Julie Andrews (filmy Mary Poppins, Za zvuků hudby, Deník princezny nebo seriál Bridgertonovi) a přenos si naladilo v té době rekordních 100 milionů diváků. V roce 1965 vznikl remake s Lesley Ann Warren a v roce 1997 další remake s Whitney Houston a Whoopi Goldberg ve vedlejších rolích. Tak uvidíme, jaké obsazení se povede představit tentokrát.

Foto je ilustrační, Popelka z roku 1957

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest