1899: Nový seriál od tvůrců Dark představil teaser

1899: Nový seriál od tvůrců Dark představil teaser | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Uprostřed Atlantiku se záhadně objeví ztracená loď a změní život pasažérů druhé lodi jednou pro vždy.

Do roku 2020 těšili Baran bo Odar a Jantje Friese na Netflixu fanoušky záhad seriálem Dark. Pak se na krátko odmlčeli, ale to brzo skončí, protože už v druhé polovině letošního roku streamovací platforma nabídne jejich novinku 1899.

V titulárním roce se podíváme na palubu lodi, jež veze migranty z Evropy do New Yorku. Všichni pasažéři jsou z různých zemí a mají různý původ. Jednotí je naděje a sny, které vkládají do života v Americe. Jejich cesta nabere nečekaný směr, když na volném moři najdou volně unášenou loď, která je několik měsíců nezvěstná. To, co objeví na palubě, promění cestu do země zaslíbené v noční můru. Postupně se začne rozkrývat pavučina minulých tajemství, která všechny cestující propojují.

Natáčelo se podobným způsobem, jako se točí The Mandalorian, tedy ve „Volume“, neboli před obří projekční „obrazovkou“, která dokáže stěny ateliéru proměnit v libovolnou kulisu. Scény na moři by tak nemusely vypadat na seriálové poměry vůbec špatně – dole v galerii můžete vidět, jak natáčení probíhalo. Zatímco předchozí seriál tvůrci točili v němčině, ten nový je mnohojazyčný, aby byla autenticky zachycena pestrá směs Evropanů, kteří na přelomu minulého století ze starého kontinentu do USA mířili. Odar s Friesem také dodávají, že se v žádném případě nechtějí opakovat a přinesou fanouškům něco jiného než v Dark, ale zároveň pořád máme čekat podivnou podívanou, se kterou si budou diváci s chutí lámat hlavu.

V seriálu hrají Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume a Anton Lesser. Měli bychom se dočkat osmi epizod a níže najdete slíbený teaser.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest