Nepřestávej dýchat: Netflix v prvním traileru láká na boj o přežití

Nepřestávej dýchat: Netflix v prvním traileru láká na boj o přežití | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Po havárii letadla se osamělá hrdinka pokouší dostat z divočiny.

Zhruba před týdnem jsme vám představili chystaný seriál Nepřestávej dýchat (Keep Breathing). Teď je tu první trailer, který dál poodhaluje, jak to bude vypadat, až mladá newyorčanka Liv havaruje uprostřed rozlehlých zalesněných hor.

Pokud máte rádi nejrůznější robinsonády, příběhy o přežití a silné vůli, tak v upoutávce není asi nic, co by vás mohlo od vyzkoušení seriálu vyloženě odradit. Ale prozatím také chybí cokoliv, co by Nepřestávej dýchat na první pohled odlišovalo od konkurence. Krajina je pěkná, hrdinka bude proaktivní a vynalézavá. Potud fajn. Není tu ale nic navíc. A vypjaté charakterní momenty zatím působí spíš melodramaticky, než jako nějaký opravdu hutný ponor do hrdinčiny psychiky. K tomu se nabízí otázka, zda taková látka opravdu utáhne šest epizod, zda by jí neslušel víc jeden celovečerní film. Ale nechme se překvapit, série dorazí už za měsíc.

Filmaři se dušují, že usilovali o maximálně realistický zážitek, když natáčeli opravdu ve volné přírodě, kde představitelka hlavní role Melissa Barrera byla denně 12-14 hodin na nohou. Anotace říká: Hlavní hrdinkou je neworská právnička Liv, která havaruje během soukromého letu v odlehlé kanadské pustině. Aby zůstala naživu, musí se poprat s nehostinnou divočinou i s vlastními osobními traumaty. Dále hrají Jeff Wilbusch, Austin Stowell, Juan Pablo Espinosa a Florencia Lozano. Hlavními scenáristy jsou Brendan Gall a Martin Gero, hlavní režisérkou je Maggie Kiley. Všech šest epizod Netflix nabídne 28. července.

Dole v galerii si můžete prohlédnout fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Spidey3 | 04.07.2022 00:04
Zatím to vypadá seriózně. Nečekám kdoví co, ale o to víc mě to může překvapit. Rozhodně kouknu, těch pár epizod člověk zvládne, když to nebude vyloženě nudné.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest