Andor: Příští Star Wars série bude opravdu velká

Andor: Příští Star Wars série bude opravdu velká | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Nová fotka ukazuje novou postavu Stellana Skarsgårda.

Hromadu podrobností k seriálu Andor jsme tu měli v květnu, kdy byl zveřejněný trailer a řadu dalších zajímavostí odhalila Star Wars Celebration. Teď novinky přidává magazín Empire, který hovořil s hlavním autorem Tonym Gilroyem.

Už delší dobu víme, že seriál bude mít dvakrát 12 epizod, přičemž první dvanáctidílná řada pokryje jednoleté období a ta druhá čtyřleté. Gilroy zdůrazňuje, že měřítko série bude opravdu velké a vysvětluje, jak se došlo ke specifickému rozdělení let do dvou sérií. Na první řadě pracovali čtyři režiséři, každý dostal blok po třech epizodách. To produkci inspirovalo k tomu, že se ve druhé řadě rozhodla změnit strukturu. Přirozeně se najednou nabízelo, aby každý režisér ve svém tříepizodovém bloku ztvárnil jeden rok událostí.

Určitě budí pozornost, že Gilroy mluví o časovém rámci jako o něčem pružném, jako o něčem, čím jde relativně snadno šibovat. Jakou roli tedy nakonec bude hrát to, že děj začíná právě pět let před událostmi Rogue One, kde se nám Cassian Andor představil poprvé? To se prozatím nedozvíme, avšak Tony se alespoň dušuje, že seriál nebude zaměřený na to, že události směřují právě k Rogue One, ale na to, jak jsme se k nim dobrali.

V galerii najdete novou společnou fotku Andora (Diego Luna) s Luthenem, novou postavou ztvárněnou Stellanem Skarsgårdem.

Andor je seriálový prequel pro Rogue One: Star Wars Story, kde se jako hlavní hrdina vrací povstalecký špion Cassian Andor (Diego Luna). Seriál se má odehrávat pět let před Rogue One, kdy se povstalecké hnutí teprve formovalo. Genevieve O'Reilly se vrací jako Mon Mothma, Forest Whitaker jako Saw Gerrera. Nově je doplňují Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller nebo Robert Emms. Showrunnery seriálu jsou Tony Gilroy (jeden ze scenáristů Rogue One) a Stephen Schiff. Hlavním režisérem je Toby Haynes. S uvedením se počítá na 31. srpna.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: Empire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest