Zaklínač 3: Obsazení se rozšiřuje

Zaklínač 3: Obsazení se rozšiřuje | Fandíme seriálům
Netflix
Henry Cavill nabírá nové parťáky pro své velkolepé fantasy dobrodružství.

Netflix pilně točí třetí řadu Zaklínače. Štáb se vypravil do výrazně odlišného prostředí oproti dosavadním zvyklostem, když rozbil tábor v Maroku, aby mohl točit pouštní lokace. Natáčení nové řady se neobejde bez nových tváří. Již před časem byli přidaní Robbie Amell, Hugh Skinner, Meng'er Zhang a Christelle Elwin.

Amell byl obsazený jako elfský bojovník Gallatin, vůdce gerilové armády, která bojuje jménem Nilfgaardu. Gallatin nedokáže držet jazyk za zuby a loajalitu vůči vlastním lidem jej postaví do přímého konfliktu s elfí kouzelnicí Francescou (Mecia Simson).

Skinner hraje prince Radovida, královského donchuána a mladšího bratra krále Vizimira (Ed Birch). Nečekaně se díky svému charismatu a pijáckým schopnostem dostává do vysoké politiky a špionážních machinací. Všechno ale bere v životě jako hru a tentokrát reálně hrozí, že někomu ublíží.

Zhang vystupuje jako Milva, žena, kterou adoptovaly dryády z lesa Brokilon. Je to divoká a schopná lovkyně, skvělá lučištnice a mistryně v přežití. A Elwin hraje Mistle, členku gangu, co si říká Krysy. Je to skupinka chudých dětí, co potloukají po ulicích a okrádají bohaté.

To ale pořád není vše. Posléze se přidali také Ryan Hayes, Michalina Olszanska, Kate Winter, Martyn Ellis, Harvey Quinn a Poppy Almond. Hayes vystupuje jako kouzelník Artaud Terranova, který se snažil dopadnout Ciri a podílel se na převratu v Aretuze. Olszanska také hraje nějakou blíže nespecifikovanou čarodějnickou postavu a pro Quinn a Almond platí to samé. Winter byla obsazena jako Putney a Ellis jako Barker.

Ve třetí řadě Zaklínače se kouzelníci, vládci i příšery Kontinentu dál snaží dopadnout Ciri (Freya Allan). Geralt (Henry Cavill) ji ukrývá, odhodlaný ochránit svou znovushledanou rodinu přede všemi, kdo by se ji pokusili ohrozit. Yennefer (Anya Chalotra) cvičí Ciri v kouzelnictví a vede je všechny do chráněné pevnosti Aretuza, kde doufá, že se dozví víc o dívčiných netušených silách. Na místě se však ocitají ve víru politické korupce, temné magie a zrady. Musejí těmto hrozbám čelit. Jde totiž o všechno – mohli by jeden druhého ztratit navždy.

Zatím nevíme, kdy se třetí řada seriálu dočká uvedení.

Foto je ilustrační: Druhá řada Zaklínače

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Soptik | 12.07.2022 02:56
Nejsou to krysy ale potkani
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest