Resident Evil: Lék – Krátký film o filmu představuje nový horor

Resident Evil: Lék – Krátký film o filmu představuje nový horor | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Seriál od Netflixu dorazí za pár dní. Seznamte se se světem nemrtvých.

14. července Netflix uvede nový seriál Resident Evil: Lék, který souběžně vypráví vlastní příběh a zároveň volně navazuje na slavné videohry. V sérii nahlédneme do budoucnosti, kde světový řád zdecimovala zombie pandemie a lidé pouze bojují o přežití. V druhé dějové lince jsme prakticky v současnosti, kdy sledujeme, jak vlastně ke katastrofě došlo.

Nový krátký film o filmu nás seznamuje s oběma časovými rovinami, s ústředníi postavami i s hromadou monster, co se budou v sérii vedle zombíků producírovat. Stále platí, že přinejmenším v upoutávce seriál vypadá líp, než celovečerní film, který byl uvedený závěrem minulého roku, tak snad upoutávkám můžeme věřit. Pod filmem o filmu najdete ještě jednu scénu ze seriálu a nové fotky v galerii.

Série se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první je sestrám Jade a Bilie Weskerovým 14 let a zrovna se přestěhovaly do New Racoon City. Uměle vytvořeného korporátního města, kam se nedobrovolně přesouvají v momentě, kdy jsou pohlcené problémy dospívání. Čím víc času v New Racoon City tráví, tím víc si uvědomují, že v něm dřímá daleko víc, než by se na první pohled mohlo zdát, a že jejich otec skrývá temná tajemství. Tajemství, která by mohla zničit svět.

Druhá časová linka se odehrává o více než deset let v budoucnosti, kdy na Zemi zbývá méně než 15 milionů lidí. Spolu s nimi ji obývá také šest miliard monster – lidé a zvířata infikovaní T-virem. Jade je teď třicet a horko těžko se pokouší v novém světě přežít. Přitom ji pronásledují tajemství minulosti o jejím otci, její sestře i jí samé.

V hlavních rolích vystupují Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adelina Rudolph a Paola Nuñez. Hlavním autorem je Andrew Dabb, hlavním režisérem Browen Hughes.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest