Rod draka: V novém traileru seriál ze světa Hry o trůny zapálil dračí spoušť

Rod draka: V novém traileru seriál ze světa Hry o trůny zapálil dračí spoušť | Fandíme seriálům
HBO
V poslední upoutávce z občanské války rodu Targaryenů se to draky jen hemží.

Už 21. srpna dorazí na obrazovky Rod draka, nový seriál z fantasy světa George R.R. Martina, kde se odehrával také hit Hra o trůny. Nově zveřejněný trailer si dává dost záležet a tom, aby ke Hře o trůny odkázal. Politické intriky, řinčení zbraní, majestátní hrady, rodinný nesvár i monumentální draci, to vše je tu na svém místě.

Nový seriál je v upoutávce vykreslený jako rozmáchlý epos, kde o výpravné a trikové scény nebude nouze. Zda tomu tak opravdu bude, anebo se daleko víc bude celý seriál soustředit na staré dobré konverzace v hradních síních a velkofilmové scény budou jen třešničkou na dortu, to poznáme asi až po premiéře.

Nový seriál House of the Dragon vychází z knihy Oheň a krev od George R.R. Martina a odehrává se 300 let před událostmi Hry o trůny. Točí se kolem sporu o nástupnictví v rodině Targaryenů, který rozpoutá občanskou válku. Ústředními postavami jsou král Viserys Targaryen (Paddy Considine), jeho manželka Alicent Hightower (Olivia Cooke), princezna Rhaenyra Targaryen, dcera z předchozího manželství (Emma D’Arcy), králův mladší bratr Daemon Targaryen (Matt Smith), pobočník krále Otto Hightower (Rhys Ifans) nebo lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint). Tvůrčími osobnostmi seriálu jsou spisovatel George R.R. Martin, režisér bitevních epizod Hry o trůny Miguel Sapochnik a Ryan Condal. Seriál bude mít premiéru 21. srpna 2022.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest