Kurt Russell a Wyatt Russell oficiálně obsazeni do série ze světa Godzilly

Kurt Russell a Wyatt Russell oficiálně obsazeni do série ze světa Godzilly | Fandíme seriálům
Legendary Pictures
Otec a syn vystoupí v jednom příběhu, společně se však možná nikdy nepotkají.

To, co se proslýchalo už v květnu díky méně výrazným zákulisním zdrojům, je teď oficiálně potvrzené. Otec a syn Kurt Russell a Wyatt Russell se připojili k obsazení chystané série ze světa Godzilly, které se prozatím přezdívá Monarch, podle fiktivní organizace, jíž se seriál bude věnovat.

Aktuální informace uvádějí, že oficiálně nebylo odhaleno, koho pánové hrají, nicméně podle starších zpráv mají hrát oba Russellové muže jménem Lee Shaw. Kurt jej má hrát v roce 2015, po střetu Godzilly s MUTO v San Franciscu. Wyatt potom údajně představuje mladší verzi postavy, někde z 50. nebo 60. let minulého století. Tehdy Lee působil v armádě a v tomhle období také potkal mladého Billa Randa. Jeho jsme poprvé potkali ve snímku Kong: Ostrov lebek, kde postavu v 70. letech ztvárnil John Goodman. Celkově má být seriál špionážní sci-fi sérií, jež sleduje několik rodin spojených s organizací Monarch a to od jejího vzniku až po současnost.

Oficiální synopse říká: Po hřmotné bitvě mezi Godzillou a Titány, která srovnala San Francisco se zemí a odhalila šokující skutečnost, že monstra jsou skutečná, pojednává zatím nepojmenovaná série o putování jedné rodiny, jež se snaží odkrýt pohřbená tajemství, která je spojují s tajnou organizací známou jako Monarch. Hlavními scenáristy chystané série jsou Chris Black a Matt Fraction, úvodní epizody režíruje Matt Shakman. V hlavních rolích vystupují Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Joe Tippet, Elisa Lasowski a Ren Watabe. Seriál vzniká pro Apple TV+.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest