Strange Adventures: Warner Bros. ruší další DC komiksovku

Strange Adventures: Warner Bros. ruší další DC komiksovku | Fandíme seriálům
DC Comics
Seriálová verze Green Lanterna by stále měla být v přípravě.

V posledních dnech se dozvídáme podrobnosti o tom, jak nové vedení společnosti Warner Bros. Discovery ruší nejrůznější připravované projekty z nichž vyčnívají DC komiksovky. Kupředu se nepohnou přípravy snímku o Supergirl a doslova seizmické otřesy v Hollywoodu vyvolalo rozhodnutí nikdy nevydat Batgirl, i když byla prakticky dokončena.

Bylo pravděpodobné, že to nebude všechno a už je to tady. Warner rusí další DC projekt. V tomhle případě to asi mnoho fanoušků mrzet nebude, protože jde o dost neznámý titul. Strange Adventures byly oznámeny před lety spolu s Green Lanternem a od té doby jsme o nich prakticky neslyšeli.

Zrušení projektu jako první zmínil filmař Kevin Smith, záhy to potvrdil magazín Deadline. Smith měl pro sérii točit epizodu o Bizarrovi a Jimmym Olsenovi. To zní jako jistý odklon od toho, co nabízela původní komiksová série. Ta začínala v 50. letech, kdy pro nakladatelství DC sloužila jako antologie bizarních sci-fi příběhů (čtenáři se dočkali geniální gorily, muže s kometou místo hlavy nebo oživlého mrakodrapu). V další dekádě série dala vzniknout řadě vesmírných hrdinů, jako jsou Space Ranger, Star Hawkins nebo Atomic Knights. Ještě později se série přiklonila spíše k nadpřirozeným tématům.

Když v roce 2019 producent Greg Berlanti oznamoval televizní seriál, tak o něm tehdy řekl, že to bude „kolekce odstrašujících příběhů zasazených do světa, kde existují lidé se superschopnostmi“. Smith říká, že jej zrušení projektu nepřekvapuje, protože mu přišlo, že by šlo o drahý seriál plný neznámých postav. Spolu se Strange Adventures byl v roce 2019 oznámený také seriálový Green Lantern, který by měl být i nadále v přípravě.

Foto: Komiks Stranger Things

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest