Alma: Netflix přináší nový mysteriózní seriál o ztrátě paměti

Alma: Netflix přináší nový mysteriózní seriál o ztrátě paměti | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si upoutávku nového seriálu, kde po vážné nehodě mladá dívka marně hledá, kým vlastně je. Scenárista Sirotčince už zase znepokojuje diváky.

Netflix pravidelně dostává do celosvětového povědomí seriály, které nebyly natočeny v anglickém jazyce, což ještě pár let zpátky nebylo úplně běžné. Už 19. srpna uvidíme kousek, který na streamovací platformu přichází ze Španělska. Novinka se jmenuje Alma, popřípadě The Girl in the Mirror (Dívka v zrcadle) a slibuje nám mysteriózní zážitek.

Hlavní hrdinkou je mladá žena, Alma, která přežije autonehodu, při níž zemřela značná část jejích spolužáků. Alma se probudí v nemocnici a nic si nepamatuje. Ani nehodu, ani vlastní minulost. Doma kolem sebe vidí spoustu vzpomínek, které jsou jí však cizí. Následkem amnézie a traumatu trpí nočními můrami a vizemi, které nedokáže vysvětlit. Přátele ani rodiče nepoznává, avšak pokouší se s jejich pomocí zjistit, kdo vlastně je a získat zpátky svůj život.

Trailer vesměs slibuje psychologické drama, je tu ale několik křiklavějších momentů, které odkazují k tomu, že v pozadí je je ještě něco dalšího. Možná okolí Almě neříká celou pravdu. Možná nehoda nebyla tak docela nehoda… V hlavních rolích vystupují Mireia Oriol, Álex Villazán, Pol Monen, Maria Caballero, Javier Morgade a Javier Morgade. Seriál napsal a natočil Sergio G. Sánchez, který napsal scénář pro filmy jako Sirotčinec nebo Nic nás nerozdělí.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest