The Winchesters: Prequel Lovců duchů je tu s trailerem

The Winchesters: Prequel Lovců duchů je tu s trailerem | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 2 obrázky
Návrat do světa Lovců duchů už klepe na dveře.

Zhruba dva roky po té, co skončili 15 let běžící Lovci duchů, je tu nový seriál ze stejného světa. Prequel se jmenuje jednoduše The Winchesters (Winchesterovi) a pojednává o mládí Johna a Mary – rodičů Sama a Deana, hrdinů původní série. Zveřejněný trailer láká na vizuálně a vypravěčsky plochý seriál, který asi těžko zaujme někoho jiného, než fanoušky Lovců duchů.

Nový seriál přináší příběh toho, jak se Mary a John seznámili, jejich lásky a toho, jak riskovali úplně všechno, aby svou lásku zachránili, stejně jako celý svět. Příběh se odehrává krátce po té, co se John vrátí z války ve Vietnamu. Snaží se odhalit pravdu o svém tajuplném otci a potkává se s Mary, lovkyní duchů, která sama hledá odpovědi na vlastní otázky.

Johna Winchestera hraje Drake Rodger a Mary Campbell Meg Donnelly. Jensen Ackles se vrací jako Dean Winchester, tentokrát v úloze vypravěče. Ackles seriál také produkuje, spolu s manželkou Danneel Harris Ackles. Autory nového seriálu jsou Robbie Thompson a Glen Winter, kteří oba psali i pro Lovce duchů. V dalších rolích vystupují Jojo Fleites jako Carlos, Demetria McKinney jako Ada, Nida Khurshid jako Latika, a Bianca Kajlich jako Millie Winchester.

Datum premiéry je stanovené na 11. října, seriál primárně vzniká pro stanici The CW. Lovce duchů u nás nabízí HBO Max, tak by to stejně mohlo dopadnout i s The Winchesters. Dole pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Wendy | 04.09.2022 19:08
To je hezké, jen by to spíš chtělo dodabovat ten původní seriál....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest