Pennyworth: Batmanův komorník dál likviduje super padouchy

Pennyworth: Batmanův komorník dál likviduje super padouchy | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si výživný trailer pro třetí řadu seriálu Pennyworth: The Origins of Batman's Butler.

Je to tak, seriál o mládí Batmanova komorníka stále běží. Pro třetí sérii se přesunul na HBO Max a přejmenoval se z prostého Pennyworth na Pennyworth: The Origins of Batman's Butler (Pennyworth: Počátky Batmanova komorníka). A teď je tu třetí řada s novým trailerem. Po nedávném krátkém teaseru tentokrát jde o plnohodnotnou výživnou upoutávku.

V té můžeme vidět, že ústřední hrdina tentokrát nespolupracuje s Thomasem Waynem (otec Bruce Waynea), ale s jeho otcem, Patrickem Waynem. Od událostí minulé řady uplynulo pět let a Brity ohrožuje nová droga na kontrolu mysli, ale i nový superpadouch, který si v ničem nezadá s těmi, s nimiž se musí běžně potýkat sám Batman. Seriál startuje 6. října, kdy uvede rovnou tři epizody.

Alfred je bývalý člen jednotek SAS, který si v 60. letech otevře v Londýně bezpečnostní firmu a spolupracuje s miliardářem Thomasem Waynem a jeho manželkou Marthou. Třetí řada začíná pět let po té předchozí. Skončila občanská válka, kulturní revoluce změnila svět a začala nová éra superhrdinů a super padouchů.

V hlavních rolích vystupují Jack Bannon, Ben Aldridge, Emma Paetz, Paloma Faith, Ryan Fletcher, Dorothy Atkinson, Ramon Tikaram, Harriet Slater a Simon Manyonda. Autorem seriálu je Bruno Heller.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest