Tulsa King: Pusťte si trailer nové gangsterky se Sylvesterem Stallonem

Tulsa King: Pusťte si trailer nové gangsterky se Sylvesterem Stallonem | Fandíme seriálům
Paramount
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dejte mu pár dní a celé město mu bude zobat z ruky. Sly ukazuje, že rozhodně nepatří do starého železa.

Dobré role jsou v televizi. Pro ženy a stárnoucí herce to platí dvojnásob. V mainstreamovém filmu je jen omezený počet rolí pro akční hrdiny a oscarové bardy, všichni ostatní tak akorát přicmrndávají. Nebo musejí zkusit štěstí v artových nezávislácích nebo nejrůznějších béčkách. Sylvester Stallone by v posledních letech mohl vyprávět. Kdysi býval jednou z největších megastar planety, případně oscarovým aspirantem. K čemu je mu to dnes kariérně platné? Pokud se nevrací v pokračování svých dávných hitů (Creed) nebo nehraje druhé housle v trikových megafilmech (Sebevražedný oddíl), může se „pyšnit“ pouze takovými kusy, jako jsou Plán útěku 3, Jedna mezi oči nebo nejnověji Samaritán.

Čerstvě zveřejněný trailer pro seriál Tulsa King naznačuje, že novinka sice nepřinese nějakou revoluci, ale aspoň by mělo jít po všech směrech o solidní záležitost, kde Stallone bude mít příležitost si slušně zahrát. V seriálu má zjevně hodně prostoru, role stárnoucího mafiána je mu šitá na míru a může předvést jak dramatické herectví, tak komediální šarm a příležitostnou ránu pěstí. V zásadě na nás čeká klasický mafiánský příběh o muži, který stojí mimo zákon, ale jinak se drží svého nezlomného kréda a je na něj spolehnutí. Kolem jeho ilegálního byznysu se točí pestrá škála lidí z Tulsy, kteří byli dosud ve svém pracovním životě nenaplnění a nový „King“ jim konečně dá šanci se pořádně předvést. Do toho se motají vyšetřovatelé, další kriminálníci a o slušnou gangsterskou zábavu by mohlo být postaráno.

Sylvester Stallone v seriálu hraje italského mafiána Dwighta „Generála“ Manfrediho z New Yorku. V životě se krom zločinu nevěnoval ničemu jinému. 25 let strávil ve vězení, když na něj spadla vina za zločiny jeho šéfů. Nikoho neprásknul, odseděl si svoje a teď je venku. Ocitá se v oklahomské Tulse, což je v porovnání s New Yorkem maloměsto, na jaké není zvyklý. Maloměsto moderní a přímé. V tomhle nezvyklém prostředí se snaží postavit na nohy. Šéfové po něm chtějí, aby zase začal vydělávat. Začne dávat dohromady nový místní gang a zábava může začít. Dwightova cesta k moci má být v rámci žánru skutečně netradiční tak snad příznivci gangsterek či Stallonea budou mít na co koukat. Produkuje Taylor Sheridan, scénář spolu s ním napsal Terence Winter. Premiéra je stanovená na 13. listopadu.

Podklady a foto: Paramount+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest