Andor: Nový trailer pokládá základy aliance rebelů

Andor: Nový trailer pokládá základy aliance rebelů | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 28 obrázků
Star Wars seriál o zrodu povstalecké aliance ukázal na velké Disneyho akci svůj finální trailer.

Lucasfilm v rámci výstavy D23 představil pár zajímavých projektů ze Star Wars univerza. Dočkali jsme se tak například nového traileru pro třetí řadu The Mandaloriana. Aktuálně nejbližší je však seriál Andor, který bude mít premiéru na Disney+21. 9. Na D23 zveřejněn nový a zřejmě finální trailer, který dává důraz na politické intriky a začínající odpor běžných lidí (tvorů) proti Impériu. I přesto, že je Cassian Andor ztvárnění Diegem Lunou hlavní postavou, seriál se evidentně zaměří na počátky povstalecké aliance a na to, jak se z roztroušených skupin bojovníků za svobodu stane hybná síla proti Impériu v době jeho nejtvrdší vlády nad galaxií. Seriál je prequelem k filmu Rogue One: A Star Wars Story, a příběh tak zřejmě dospěje do stavu jaký známe z něj.

Ústřední postavou a hybatelem bude Luthen Rael, kterého ztvární Stellan Skarsgård. Jeho činy zapůsobí na senátorku Mon Mothmu (Genevieve O’Reilly), budoucí velitelku Rebelů, která však nad možnými následky vyjadřuje značné obavy. Impérium stále není síla, se kterou si radno zahrávat. Odhodlání bojovat za spravedlnost je však silnější, a v tomto momentu se do hry dostává také Cassian Andor. Trailer na konci vnadí na velkou bitvu, v níž nebude nouze o letecké přestřelky mezi Rebely a imperiálními TIE fightery.

Krom D23 traileru přikládáme další ukázky z posledních dní a dole v galerii si můžete prohlédnout poslední fotografie.

Andor je seriálový prequel pro Rogue One: Star Wars Story, kde se jako hlavní hrdina vrací povstalecký špion Cassian Andor (Diego Luna). Seriál se má odehrávat pět let před Rogue One, kdy se povstalecké hnutí teprve formovalo. Genevieve O'Reilly se vrací jako Mon Mothma, Forest Whitaker jako Saw Gerrera. Nově je doplňují Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller nebo Robert Emms. Showrunnery seriálu jsou Tony Gilroy (jeden ze scenáristů Rogue One) a Stephen Schiff. Hlavním režisérem je Toby Haynes. Premiéra na Disney+ je stanovena na 21. září..

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest