North Shore: John Bradley ze Hry o trůny si zahraje v kriminálce

North Shore: John Bradley ze Hry o trůny si zahraje v kriminálce | Fandíme seriálům
Lionsgate
Vražda dcery britské političky v Sydney zavání mezinárodním skandálem.

Britský herec John Bradley debutoval před kamerou ve veleúspěšném seriálu Hra o trůny. Postupně se stal úspěšným hercem i nezávisle na Game of Thrones, kde vystupoval po celých osm sezon. Vidět jsme jej mohli v seriálu Borgia, v komedii Vem si mě nebo v katastrofickém Moonfallu. Brzy se jej dočkáme v seriálu Problém tří těles, tedy velkolepé sci-fi od tvůrců Hry o trůny.

Tím ale výčet nových úkolů pro mladého Brita nekončí. Získal hlavní roli v North Shore (Severní břeh), chystaném kriminálním thrilleru, který připravuje Paramount+. Prozatím půjde o šestidílnou minisérii, jež se odehrává v přístavu v Sydney a v blízkém okolí. Britští a australští vyšetřovatelé se musejí spojit, aby společně vyřešili komplikovaný případ vraždy. Dochází však mezi nimi k vzájemným střetům, kvůli rozdílnému přístupu k práci. Případ má navíc mezinárodní politické okolnosti.

Bradley v seriálu hraje britského detektiva Maxe Wylieho, kterého jeho kolegové vystrnadí do Austrálie, kde má jako pozorovatel sledovat vyšetřování podezřelé smrti mladé ženy, dcery britského člena vlády. Krom toho, že o Maxovi pochybuje jeho nadřízený, ve stejné době také jeho manželka přemýšlí o tom, zda má jejich manželství další budoucnost.

Krom Bradleyho už byla do série obsazena Joanne Froggatt (Panství Downton). O její postavě zatím nemáme podrobnosti. Thriller připravuje Mike Bullen, autor seriálu Šest v tom. Natáčení v australské Sydney začne zhruba v polovině října.

Titulní foto je ilustrační, John Bradley v Moonfallu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest