Papírový dům: Korea a Peklo jsou tu s ukázkami pro nové epizody

Papírový dům: Korea a Peklo jsou tu s ukázkami pro nové epizody | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix začal svou globální propagační akci TUDUM novinkami ke korejským seriálům. Nechybí vystřižená scéna ze Hry a oliheň.

O víkendu probíhá akce TUDUM, kde Netflix představuje svoje novinky. Ten největší příval zpráv a upoutávek se spustí v 19:00 středoevropského času. Prozatím jsme se dočkali několika zajímavých ukázek z Koreje, kde pořádal Netflix pro TUDUM samostatnou odnož.

Začněme od letoší novinky Papírový dům: Korea. Seriál je remakem původní španělské verze Papírového domu. V některých ohledech je korejská varianta doslovným přepisem, jinde se od španělského originálu odklání. Koncept promyšleného vykrádání banky a střetu zlodějů s policí zůstává zachovaný. Z první řady jsme zatím mohli vidět šest epizod, čeká nás dalších šest, označených jako „druhá část“. Zatím nevíme, kdy se jich dočkáme, nicméně je tu první ukázka. V té kapitán Cha Moohyuk (Kim Seung-O) ukazuje, jak umí být bezcitný. (Vše o seriálu Papírový dům: Korea)

Dále tu máme Peklo (mezinárodně Hellbound). První řada mysteriózní show byla uvedena loni na podzim. Na světě se začínají objevovat démonické bytosti, které zdánlivě stahují hříšníky do horoucích pekel. Kdyby lidé nebyly už tak dost vystrašení, vzniká fatalistické hnutí Hrot šípu, jež bere spravedlnost do vlastních rukou i z pozice běžných smrtelníků. Během TUDUM bylo zveřejněno krátké video, které potvrdilo natáčení druhé řady. (Vše o seriálu Peklo)

A jako bonus je tu ještě vystřižená scéna, která se nevešla do první řady oblíbené Hry na oliheň (Squid Game). (Vše o seriálu Hra na oliheň)

Titulní foto: Papírový dům: Korea

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest