Lupin: Lupič gentleman se vrací se 3. částí – pusťte si upoutávku

Lupin: Lupič gentleman se vrací se 3. částí – pusťte si upoutávku | Fandíme seriálům
Netflix
Omar Sy opět musí zapojit všechny svoje mozkové buňky, aby převezl úplně všechny a dokázal zmizet, i když už jej zná celá Paříž.

Francouzký lupičský seriál Lupin dorazil na Netflix poprvé loni v lednu. V té době šlo o nejsledovanější neanglickou premiéru, jakou kdy platforma zaznamenala. Seriál divákům nabídl sympatického ústředního hrdinu (Omar Sy), šmrncovní francouzské prostředí a atraktivní téma plánování složitých loupeží a unikání policii. Seriál měl svižné tempo a nesl se v lehkém duchu, na úspěch bylo zaděláno. Navazujících 5 epizod z loňského června už tak velký humbuk neudělalo, avšak divácký zájem byl stále dostatečně výrazný na to, aby se točilo dál.

V dosavadních dvou částech lupič gentleman Arsène Lupin (Sy) naplánoval složitou operaci, aby pomstil svého otce, kterého očernil z krádeže prohnilý boháč Pellegrini. To se nakonec povedlo a stejně tak Arsène dokázal před nebezpečím ochránit svou rodinu. Teď je na čase, aby všichni zmizeli a začali nové životy. Synopse praví:

Když celý svět ví, kdo jste, dá se vůbec proplouvat bez povšimnutí? Právě taková výzva na Lupina čekala v závěru minulé kapitoly. V kapitole třetí musí mazaný zloděj gentleman předvést, že dokáže beze stopy zmizet.

Natáčení začalo už závěrem loňského roku, zatím však nevíme, kdy Netflix nové epizody nabídne. Alespoň si prozatím můžete pustit první teaser, který potvrzuje, že se seriál ponese ve stále stejném duchu jako doposud.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest