Vidím vás: Manžele v novém domě děsí tajemný stalker

Vidím vás: Manžele v novém domě děsí tajemný stalker | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 17 obrázků
Hrozí Naomi Watts vtipálek, úchyl, závistivec, vrah, chorobný milovník jejího domu anebo temné síly? Pusťte si trailer nové Netflix série.

V roce 2018 se filmové společnosti střetla v lítém boji o práva na článek New York Times. Ten popisoval skutečnou zkušenost páru, jenž si koupil staré sídlo v New Jersey a záhy se z něj opět vystěhoval, protože mu začaly chodit mrazivé dopisy, které tvrdily, že dům „sleduje“ a to už po celé dekády. V jednom z dopisů doslova stálo: „Jsem -Ten co vás sleduje-, přineste mi svou mladou krev“. Práva získal Netflix a látku ke zpracování svěřil Ryanu Murphymu, zkušenému producentovi, který už pro streamovací platformu připravil Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera, Ratchedovou nebo Hollywood. Vedle toho je například také autorem veleúspěšného American Horror Story.

Vznikla tak limitovaná série Vidím vás (The Watcher), kterou Murphy vytvořil společně s Ianem Brennanem. V sérii se manželé Brannockovi nastěhují do sídla, které považují za svůj vysněný domov na předměstí. Začnou jim chodit zlověstné dopisy podepsané někým, kdo sám sobě říká „pozorovatel“. Sousedé se chovají zvláštně a Brennanovi se začínají cítit pod tlakem. Strašlivá tajemství místní komunity postupně vyplouvají na povrch a vysněný domov se mění v noční můru.

V hlavních rolích vystupují Naomi Watts a Bobby Cannavale. Ty doplňují Mia Farrow, Noma Dumezweni, Joe Mantello, Richard Kind, Terry Kinney, Margo Martindale a Jennier Coolidge. Netflix novinku nabídne 13. října. Dole pod trailerem najdete zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest