Láska je slepá: Netflix upoutávkou láká na 3. řadu

Láska je slepá: Netflix upoutávkou láká na 3. řadu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 42 obrázků
Připravte se, oblíbená reality show bude znovu testovat, zda se lidé dovedou zamilovat bez setkání tváří v tvář.

Nedávno Netflix divákům nabídl setkání po půl roce s účastníky druhé řady reality show Láska je slepá (Love Is Blind). Nebylo to zrovna veselé ohlédnutí, když se nakonec ukázalo, že to žádnému páru neklaplo a vztahy mezi celou řadou účastníků jsou napjaté. Tak snad to do třetice vyjde lépe.

Už za pár dní se totiž přiřítí třetí řada se zbrusu novou skupinou lásky chtivých singlů. Třetí řada byla schválena souběžně s tou druhou (čtvrtá a pátá už jsou také potvrzené) a točila se v americkém Dallasu. Netflix novinku přinese 19. října. Nebo lépe řečeno, 19. října dorazí první čtyři epizody. Potom 26. října budou k vidění epizody 5-7, epizody 8-11 Netflix uvolní 2. listopadu a 9. listopadu fanoušci dostanou finále a reunion (zpětné ohlédnutí).

Koncept zůstává stejný. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na společnou dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v show rovnou také sezdají.

Do experimentu je přihlášeno 15 mužů a 15 žen, kdy ti nejzajímavější, kteří vytvoří páry, budou prezentováni v rámci show divákům. Moderují Nick a Vanessa Lacheyovi. Níže si můžete přehrát trailer a v galerii si můžete prohlédnout všechny účastníky a účastnice.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest