Godzilla and the Titans: Seriál našel posily a tušíme, kdy se jej dočkáme

Godzilla and the Titans: Seriál našel posily a tušíme, kdy se jej dočkáme | Fandíme seriálům
Legendary Pictures
Výlet do světa monster má název, nové herce a pravděpodobný rok uvedení.

O novém výpravném seriálu ze světa Godzilly jsme naposledy psali v létě, kdy do chystané novinky byli obsazeni Kurt a Wyatt Russellovi. Od té doby se obsazení rozrostlo. Naposledy se začátkem října připojil v blíže nespecifikované roli Anders Holm. Toho můžete znát ze seriálů Neskutečná Anna či Workaholics, popřípadě z celovečerní komedie Game Over, Man!

Vedle Anderse už před časem byla obsazena Mari Yamamoto. Mari vystupovala v seriálu Pačinko, případně v celovečerním film Kate. Ani u ní nevíme, jakou postavu by vlastně měla hrát. Nově hollywoodské zpravodaje o celém seriálu mluví jako o Godzilla and the Titans, tedy Godzilla a Titáni. Dříve jsme o sérii slýchali pod názvem „Monarch“, což mohlo naznačovat, že se seriál bude soustředit primárně na organizaci zaměřenou na výzkum Titánů a samotná monstra zůstanou trochu upozaděna. Nový název však zdánlivě slibuje, že i na malé obrazovce bude pro monstrózní obry místa dost.

Zatím nevíme, kdy bychom se měli seriálu dočkat. Nicméně první dvě epizody zrežíruje Matt Shakman. A ten má v únoru 2025 uvést do kin novou Fantastickou čtyřku. Minimálně celý rok 2024 tak bude potřebovat na přípravy nové marvelovky. Godzillu and the Titans tedy musí stihnout ještě předtím. To znamená, že v roce 2023 se pravděpodobně bude natáčet a v roce 2024 může Apple TV+ seriálovou novinku uvést. V témže roce má do kin dorazit celovečerní pokračování Godzilla vs. Kong, takže fanoušci velkých příšerek budou mít žně.

Oficiální synopse říká: Po hřmotné bitvě mezi Godzillou a Titány, která srovnala San Francisco se zemí a odhalila šokující skutečnost, že monstra jsou skutečná, pojednává zatím nepojmenovaná série o putování jedné rodiny, jež se snaží odkrýt pohřbená tajemství, která je spojují s tajnou organizací známou jako Monarch. Hlavními scenáristy chystané série jsou Chris Black a Matt Fraction, úvodní epizody režíruje Matt Shakman. V hlavních rolích vystupují Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Joe Tippet, Elisa Lasowski, Anders Holm, Mari Yamamoto a Ren Watabe. Seriál vzniká pro Apple TV+.

Titulní foto je ilustrační: Godzilla II: Král monster

Podklady a foto: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest