1899: Netfix chystá záhadologickou parádičku – trailer

1899: Netfix chystá záhadologickou parádičku – trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Pusťte si ukázku nového seriálu od tvůrců Dark. Míříme do Bermudského trojúhelníku?

Loni na jaře se začal připravovat seriál 1899, novinka od tvůrců populární mysteriózní série Dark, kde Baran bo Odar a Jantje Friese nabídli divákům hrátky s časem. Teď jsou tvůrci zpátky se svým čerstvým počinem a o palčivé otázky opět nebude nouze. Jestli to celé nakonec bude dávat smysl, to zatím těžko říct, nicméně soudě dle nejnovějšího traileru by to měla být přinejmenším napínavá jízda.

V roce 1899 se zaoceánská loď vydává na sedmidenní plavbu z Evropy do Ameriky. Během cesty narazí na ztracené plavidlo Prometheus. Kapitán se navzdory nevoli části pasažérů rozhodne loď prozkoumat. Cestující dlouho pohřešovaného parníku se zdánlivě vypařili, namísto toho se na palubě nachází podivná technologie. Všude se objevují symboly trojúhelníku, což zvědavé diváky vede k otázce, zda do toho všeho nějak nebude zapletený pověstný Bermudský trojúhelník, který je ověnčený řadou pověr. Ukázka je vizuálně nabitá, tajemství rozsévá na každém kroku a pestrá směska evropských cestujících zjevně také má co skrývat. Takže si připravte své detektivní zápisníky, už 17. listopadu budeme moci na Netflixu začít rozplétat.

V titulárním roce se podíváme na palubu lodi, jež veze migranty z Evropy do New Yorku. Všichni pasažéři jsou z různých zemí a mají různý původ. Jednotí je naděje a sny, které vkládají do života v Americe. Jejich cesta nabere nečekaný směr, když na volném moři najdou volně unášenou loď, která je několik měsíců nezvěstná. To, co objeví na palubě, promění cestu do země zaslíbené v noční můru. Postupně se začne rozkrývat pavučina minulých tajemství, která všechny cestující propojují. V seriálu hrají Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume a Anton Lesser.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest