Warhammer 40,000: Henry Cavill rychle našel novou roli

Warhammer 40,000: Henry Cavill rychle našel novou roli | Fandíme seriálům
Games Workshop
Zobrazit další 2 obrázky
S představitelem Supermana míříme do vzdálené budoucnosti, kde je lidstvo zmítáno konstantní válkou s mimozemšťany, monstry a nadpřirozenem.

Pokud by se někdo bál, že po odchodu ze Zaklínače a ztrátě Supermana nebude mít Henry Cavill na chleba, tak můžete v klidu spát. Okamžitě vyskočila zpráva, že Cavill dostal novou příležitost. Společně s firmou Amazon chystá provázaný svět vycházející ze značky Warhammer 40,000. Zprávu jako první přinesl reportér Jeff Sneider, následně ji potvrdily velké zpravodaje a nakonec přímo Cavill a Amazon.

Henry je fanouškem značky od dětství a netají se tím, že ve volném čase maluje Warhammer figurky. O práva na trhu byla velká mela a společnosti se o ně přetahovaly měsíce. Nakonec vyhrál Amazon, který by v ideálním případě chtěl připravit provázaný svět, kde nebudou chybět ani filmy, ale hlavní má být příprava seriálu. Vzniknout mohou také animáky a navazující videohry. Krom toho, že má Cavill hrát hlavní roli, tak bude také produkovat.

Už v roce 1983 společnost Games Workshop vydala fantasy hru Warhammer, kde hráči s pomocí figurek hrají na stole společenskou fantasy hru. Roku 1987 následoval Warhammer 40,000. Ten z původní hry vychází, ale postupně si modifikoval pravidla po svém a odehrává se kompletně ve vlastním světě. Ten zevrubně popsaly desítky románů, komiksy, animovaný film a řada videoher. Chystaný hraný seriál tak rozhodně má odkud čerpat.

Warhammer 40,000 je zasazený do pochmurné vzdálené budoucnosti, kdy lidská civilizace stagnuje a je v konstantní válce s mimozemskými a nadpřirozenými nepřáteli. Krom lidí ve Warhammeru vystupují také mimozemšťané, elfové, orkové či nejrůznější monstra. Existují zde božstva, démonická posednutí a forma magie, která vychází ze spojení s paralelní realitou. Svět Warhammeru 40,000 je hodně násilný, amorální a pesimistický. Většina příběhů, které jsou do světa zasazeny, jsou válečná dramata, protagonisté jsou často spojeni s armádou.

Foto: Warhammer 40,000 - předloha

Zdroje: Deadline, The Hollywood Reporter, Jeff Sneider, Henry Cavill

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest