Extraordinary: Hrdinka nového seriálu jako jediná na světě nemá superschopnosti

Extraordinary: Hrdinka nového seriálu jako jediná na světě nemá superschopnosti | Fandíme seriálům
Disney+
Zobrazit dalších 7 obrázků
Trailer představuje novou britskou komedii, která si dělá hořkou legraci z toho, jaká může být otrava se ve společnosti jakkoliv lišit.

Superhrdinských seriálů vzniká v současnosti spousta. Zatímco v minulosti byly raritou, aktuálně už jsou naprosto běžné. A mít superschopnosti je naprosto běžné i ve světě seriálu Extraordinary. Naopak hlavní hrdinka Jen je za podivína, protože superschopnosti nemá. V téhle realitě je běžné, že s osmnáctými narozeninami každý člověk získá nějakou nadlidskou schopnost. Ne tak Jen. Té je 25 a pořád nic...

Upoutávka Extraordinary vykresluje jako satiru, kde být bez superschopností funguje jako zástupný symbol toho, jak se potýkáme s většími či menšími odlišnostmi v našich běžných životech. Jste příliš malí nebo velcí? Máte děti brzy nebo pozdě? Moc randíte? Málo randíte? Přejídáte se? Hladovíte? Pravděpodobně je ve vašem životě někdo, kdo vám s chutí připomene, že „to“ děláte divně. Rodina, přátelé, šéf v práci, reklama v televizi...někdo se prostě najde. Tahle satira by prostě mohla být zábavná.

Hlavní roli ztvárnila Máiréad Tyers (Belfast). Dále v sérii vystupují Sofia Oxenham, Bilal Hasna, Luke Rollason, Siobhan McSweeney, Robbie Gee, Safia Oakley-Green a Ned Porteous. Hlavní autorkou je Emma Moran. Disney+ nabídne naráz všech 8 epizod 25. ledna. Pusťte si trailer a koukněte dolů do galerie na fotky.

Podklady a foto: Disney+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest