Mrs. Davis: Už letos se řádová sestra utká s umělou inteligencí

Mrs. Davis: Už letos se řádová sestra utká s umělou inteligencí | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit další 3 obrázky
Prohlédněte si ambiciózní a absurdní sci-fi komedii z dílny Damona Lindelofa.

Už v roce 2021 jsme se dozvěděli o přípravě seriálu Mrs. Davis a letos se jej konečně dočkáme. Rozhodně by neměl ujít vaší pozornosti, protože jedním z autorů je Damon Lindelof, autor klasik, jako jsou Ztraceni, Pozůstalí nebo Watchmen. Damon novinku připravil společně s Tarou Hernandez, jež v minulosti pracovala na Teorii velkého třesku a Malém Sheldonovi.

Seriál má rozebírat téma „víra versus technologie“ a přinese „epickou bitvu biblických a binárních rozměrů“. Hlavní postavou je jeptiška, která se postaví všemocné a zlé umělé inteligenci jež chce zotročit lidstvo. Neochotně se vedle hlavní hrdinky Simone pustí do boje také její bývalý přítel. Dávná láska neskončila dobře, ale žár bitvy by mohl svést sestru k hříchu… Absurdní komedie si dává za cíl přimět diváky k zamyšlení nad věroukami, které se rozhodneme přijmout za své.

Hlavní roli ztvárnila Betty Gilpin (GLOW), jejího ex-přítele Jake McDorman (Všemocný, Hříšníci). V dalších rolích vystupují Andy McQueen, Ben Chaplin, Margo Martindale, David Arquette, Elizabeth Marvel, Katja Herbers, Chris Diamantopoulos, Ashley Romans, Tom Wlashiha a Mathilde Ollivier. Hlavním režisérem je Owen Harris. První řada bude mít 8 epizod, přičemž první čtyři budou zveřejněny 20. dubna a ty následující s týdenními odstupy. Zatím byla Mrs. Davis oznámena bohužel pouze pro službu Peacock, která u nás není dostupná. Tak snad tu lákavou novinku někdo převezme.

Dole v galerii si seriál můžete prohlédnout na dosud zveřejněných fotografiích.

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest