HBO ruší další DC seriály

HBO ruší další DC seriály | Fandíme seriálům
DC Universe/Warner Bros. Television
Zobrazit dalších 6 obrázků
Rušení projektů ze stáje DC pokračuje, a nevyhnulo se ani dlouho běžícím sériím.

Od vzniku Warner Bros. Discovery zarazila společnost hned několik projektů, primárně těch týkajících se komiksového světa DC. Nově rozesmutnila služba HBO MAX fanoušky seriálů Titans a Doom Patrol, které skončí po odvysílání aktuálně běžících sérií. O zrušení informoval The Hollywood Reporter, který zároveň dodává, že tvůrci obou seriálů byli upozornění dopředu, a měli tak šanci projekty důstojně ukončit bez otevřených konců. Obě komiksové TV série jsou aktuálně v polovině svých čtvrtých řad a zbývá jim odvysílat 6 dílů, u kterých bude datum vydání teprve oznámeno. Oba showrunneři Greg Walker a Jeremy Carver v prohlášení poděkovali všem hercům a spolupracovníkům a vyzdvihli kreativní a příjemné prostředí, ve kterém byla pro oba radost pracovat.

Fanoušky samozřejmě konec jejich oblíbených sérií nepotěšil a na sociálních sítích začaly diskuse o tom, kdo je zodpovědný. K tomu vydal vyjádření na svém twitteru nový šéf DC Films James Gunn, který napsal, že rozhodnutí zrušit oba seriály nepochází od nového vedení DC Films, ovšem již z dřívějška.

Titans začali jako jeden z vlajkových projektů již zrušené SVOD platformy DC Universe po boku seriálů jako Swamp Thing či animované Harley Quinn. I přes kolísavou kvalitu se nakonec dočkali čtyř sérií. Doom Patrol pak začala jako spin-off Titans s nesourodým týmem podivínů, avšak získal si daleko větší oblibu u fanoušků skrze svoje kreativní nápady a srdíčko na pravém místě. Jedná se také o projekt, který znovu nastartoval kariéru Brendana Frasera, jenž v něm ztvárňuje postavu Robot Mana. Zda vám budou seriály chybět, dejte vědět do komentářů.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest