Booster Gold: Superhrdinský podvodníček dostane vlastní seriál

Booster Gold: Superhrdinský podvodníček dostane vlastní seriál | Fandíme seriálům
DC Comics
Když znáte budoucnost a máte k ruce futuristickou technologii, tak předstírat, že jste superhrdina není až tak složité.

Posledním seriálem, který James Gunn a Peter Safran představili v uplynulém týdnu při prezentaci chystaných novinek, je Booster Gold. To je v komiksech výrazně komediální postava, která je spoustě lidí v rámci světa DC pro smích. Mezi čtenáři není netradiční hrdina tak populární, jako třeba Batman, ale své věrné si pro netradiční pojetí získal.

Mike Carter pochází z 25. století. Býval fotbalovou hvězdou, ale upadl v nemilost a jeho život teď za moc nestojí. Využije stroje času vystaveného ve Vesmírném muzeu v Metropolis, cestuje zpátky do současnosti a díky znalosti historie a moderním vynálezům tu operuje jako superhrdina pod přezdívkou Booster Gold.

V komiksech se z něj po osobní tragédii nakonec stává upřímný hrdina, ačkoliv mu kvůli jeho předchozí pověsti lidé stále příliš nevěří. Vypadá to, že z toho bude čerpat i chystaný seriál. Podle Safrana je Mike „zoufalec z budoucnosti“, který si na superhrdinu jen hraje. Máme čekat zajímavou charakterní studii superhrdiny, který trpí syndromem podvodníka. Postupně bude přicházet na to, jak technologii z budoucnosti využít k tomu, aby jej lidé z přítomnosti měli skutečně rádí.

Jednání s potenciálním představitelem hlavní role už podle Gunna probíhají a seriál vzniká pro HBO Max. Už v minulosti vznikalo několik různých filmových nebo seriálových zpracování, ale žádné nebylo dotažené do konce. Dočkat by se fanoušci mohli až teď.

Titulní foto je ilustrační – komiksová předloha

Zdroje: The Wrap, Variety, Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest