Carnival Row: Válka mezi lidmi a pohádkovými bytostmi vrcholí v ukázce na poslední řadu

Carnival Row: Válka mezi lidmi a pohádkovými bytostmi vrcholí v ukázce na poslední řadu | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 5 obrázků
Představuje se druhá a zároveň závěrečná řada fantasy seriálu natáčeného v Česku.

Seriál Carnival Row od Amazonu představil koncept relativně dospělého a drsného fantasy světa, kde sice žijí lidé a fae (označení pro mytologické bytosti) pohromadě, ovšem od rovnoprávnosti má jejich vztah velmi daleko. Seriál se z velké části natáčel u nás v Česku a pro jeho popularitu byla již po odvysílání schválena druhá i třetí řada. Pak ale nastalo dlouhé ticho po pěšině, načež jsme se dozvěděli, že druhá série bude bohužel i tou poslední. Po delším mlčení před časem konečně dorazila první upoutávka, která navozuje napjatou atmosféru posledního konfliktu mezi lidmi a nelidmi.

V hlavní roli se vrací Orlando Bloom jako bývalý inspektor Rycroft Philostrate, který v první sérii vyšetřoval sérii vražd mytologického obyvatelstva, která ještě zvýšila už tak vysoké napětí ve společnosti. V posledním díle první řady pak byla vydána směrnice, která odděluje magické tvory od běžných lidí. Rycroft se však rozhodl v rámci tohoto konfliktu přidat ke své milované, víle Vignette Stonemoss (Cara Delevingne). Poslední velká válka mezi lidmi a fae je na spadnutí, boj za svobodu a rovnoprávnost se zvrhává v ozbrojený konflikt a ztrátám se nevyhne ani jedna strana.

Stejně jako první řada i tato bude obsahovat deset dílů. Kromě Blooma a Delevingne se ve svých rolích vracejí Simon McBurney, David Gyasi, Tamzin Merchant, Andrew Gower, Karla Crome, Arty Froushan a Caroline Ford. První díl závěrečné série bude mít premiéru na službě Amazon Prime Video17. února.

Ve fantasy světě kde se střetávají lidé a magické bytosti, sleduje druhá řada Carnival Row bývalého inspektora Rycrofta Philostratea (AKA Phila) vyšetřujícího brutální vraždy které zvyšují napětí ve společnosti. Vignette Stonemoss a skupina Černý havran osnují odplatu za nepřiměřené restrikce, které uvalili lidští vůdci města Burgue - Jonah Breakspear a Sophie Longerbane. Tourmaline zdědí nadpřirozené schopnosti, které ohrožují její osud a také budoucnost celé části Row. Po útěku od jejího pomstychtivého bratra se Imogen Spurnrose a její fauní partner Agreus Astrayon setkají s novou radikální společností, která překazí jejich plány. Odděleni zákonem, musí lidé a fae čelit těžkým dilematům a osudovým zkouškám v tomto epickém vyvrcholení Carnival Row.

Zdroj: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest