Gen V: Představujeme puberťácký spin-off The Boys

Gen V: Představujeme puberťácký spin-off The Boys | Fandíme seriálům
Amazon
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zamíchejte nevybouřené teenagery, superschopnosti a potoky krve. Dostanete chystaný spin off úspěšné komiksovky.

The Boys od z produkce Amazonu jsou jednou z jejich nejúspěšnějších seriálových značek. Loňská třetí série pouze potvrdila vzestupnou kvalitu této netradiční superhrdinské podívané, ve které se nešetří nadávkami ani zvráceností. V čem tkví úspěch seriálu jsme popsali v naší recenzi, nicméně úspěšná značka se nikdy nenechává ležet ladem, a proto tento rok přijde seriálový spin-off Bandy s názvem Gen V. Ten by se měl zaměřit na mladou generaci nadaných teenagerů, kteří se však kromě svých schopností vypořádávají také s drsně dorážející pubertou.

Pokud jste mladí superhrdinové ve světe The Boys, jednoznačně chcete diplom z Godolkinovy univerzity pro boj se zločinem. Kromě studia však musíte také zvládnout jednu důležitou věc - přežít. Gen V je podvratným náhledem na mladé zaučující se superhrdiny, který otestuje jejich morální, fyzické a sexuální hranice. Každý chce po studiu získat ten nejvýhodnější superhrdinský kontrakt a každý je připraven se o něj porvat všemi možnými způsoby. To vše umocňuje fakt, že uprostřed všeho budou nevybouření a hormony napěchovaní puberťáci.

Gen V by si měl od svého staršího brášky půjčit především kousavý a satirický humor, díky kterému je Banda tak populární. Producent Seth Rogen měl možnost vidět několik epizod a jeho vyjádření mluví za vše: „Je to naprosto šílené. Co se to tam proboha děje?!“

Amazon
Gen V

Venku už je i první ukázka, která vše výše napsané jen a jen potvrzuje. Krví ani vnitřnostmi se nešetří a budovy zdánlivě obyčejné univerzity se rychle obrací v temné a nehostinné prostředí. Objevuje se i několik známých tváří jako rychlík A-Train (Jessie T. Usher) nebo manažerka Vaughtu Ashley (Colby Minifie), především se ale trhají hlavy a končetiny.

Kromě známých charakterů však obsazení tvoří především nové tváře. Jaz Sinclair hraje Marie Mareau, dívku která dokáže manipulovat se svými žílami a tepnami, například je vystřelovat ze svého těla. Patrick Schwarzenegger se objeví jako Golden Boy, charismatický prospěchář s termonukleárními schopnostmi. U dalších neznáme jejich superschopnosti, ale v dalších rolích studentů uvidíme Lizzie Broadway (American Pie Presents: Girls' Rules), Chance Perdoma (Chilling Adventures of Sabrina), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters) nebo London Thor (Shameless). Dále se objeví Sean Patrick Thomas jako bývalý superhrdina Polarity, či oblíbený Clancy Brown, který by podle spekulací měl hrát nesmlouvavého ředitele univerzity Godolkina.

Seriál zatím nemá oficiální datum premiéry, nicméně dočkáme se ho někdy v tomto roce. The Boys si pro sebe většinou kradli letní termíny a lze očekávat, že něco podobného bude chtít Amazon využít i pro Gen V.

Zdroj: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest