Boj o moc: Labužnický thriller vztahů, osobností a moci je zpátky s poslední řadou

Boj o moc: Labužnický thriller vztahů, osobností a moci je zpátky s poslední řadou | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 20 obrázků
Šťavnatá sonda do světa zhýralých, bohatých a mocných spěje svému závěru. Seznamte se s tím, co nás čeká.

Největší pozornost obvykle přitahují seriály s velkým počtem hereckých hvězd, se slavnou předlohou, obřím rozpočtem nebo kombinací toho všeho. Velké hity a skvěle hodnocené kusy se však často rodí mimochodem, bez velkých očekávání. Stejně tak se na výsluní dostal i seriál Boj o moc (Succession), který z tahanice o peníze, vliv a úspěch dokázal udělat větší vzrušující zábavu, než nabízí lecjaký thriller plný výstřelů a explozí.

V noci na zítřek HBO spustí už 4. řadu, která bude zároveň poslední. Šéf HBO Casey Bloys uvedl že by úspěšné sérii klidně dopřál další dvě řady, vrchní scenárista Jesse Armstrong však cítil, že ideální čas skončit je právě teď a vedení stanice mu naštěstí vyhovělo. Armstrong do budoucna nevylučuje nějaký spin-off s některou z postav nebo podobnými tématy, avšak „Succession“ (tedy „Následnictví“) už z podstaty názvu nemůže běžet donekonečna.

Třetí řada skončila tím, že se rozhádaní potomci mediálního magnáta a miliardáře Logana Roye (Brian Cox) konečně spojili a pokusili se převzít otěže nad vývojem velkého obchodu, který by je kompletně vyšachoval. Manžel Shiv Roy (Sarah Snook) Tom (Matthew Macfadyen) však ženu a její sourozence zradil, přidal se na Loganovu stranu a patriarcha našel způsob, jak se udržet v sedle.

Ve čtvrté řadě se dál blíží odprodej mediálního konglomerátu Waystar Royco do rukou technologického vizionáře Lukase Matssona (Alexander Skarsgård). Obchod, který otřese úplně vším, vnáší mezi jednotlivé členy rodiny další rozepře a vyvolává v nich nejistotu. Nikdo netuší, jak budou jejich životy vypadat, až se obchod definitivně uzavře. Jak všichni přemýšlejí o budoucnosti, v níž budou zásadně omezeny jejich kulturní a politický vliv, začíná další boj o moc.

V jednotlivých rolích dál vystupují Brian Cox, Sarah Snook, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, Alexander Skarsgård, Jeannie Berlin, Harriet Walter, James Cromwell, Natalie Gold, Caitlin Fitzgerald, Ashley Zukerman, Larry Pine, Mark-Linn Baker či Pip Torrens. Nově pro čtvrtou řadu obsazení rozšiřují Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe a Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Pusťte si trailery, koukněte dolů do galerie na uveřejněné fotografie.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest