Pobřežní hlídka: Seriálový hit zvažuje návrat na obrazovky

Pobřežní hlídka: Seriálový hit zvažuje návrat na obrazovky | Fandíme seriálům
NBC
Vybalte červené plavky, stará Pobřežní hlídka se vrátí do vysílání. Nové epizody mohou následovat.

Asi není třeba dlouze představovat možná vůbec nejúspěšnější seriál všech dob. Podle některých zdrojů se v době největší popularity na Pobřežní hlídku (Baywatch) dívala týden co týden celosvětově asi miliarda diváků. Z Davida Hassellhoffa, Pamely Anderson, Nicole Eggert nebo Cameron Electry se staly plavkové ikony.

Na původní seriál navázala ještě Pobřežní hlídka Havaj, vzniklo několik televizních filmů, spin-off Baywatch Nights a nakonec také film pro kina s Dwaynem Johnsonem a Channingem Tatumem. Společnost Frementale podle jejího manažera Boba McCourta už v té době zvažovala nový návrat seriálu na obrazovky, ale kvůli neúspěchu The Rockova filmu se ve Frementale rozhodli nápad odložit na neurčito.

Aktuálně firma (která drží televizní práva od roku 2018) připravuje digitální remaster starších epizod, a pokud o ně bude mezi diváky celosvětově zájem, pak by podle McCourta natáčení nových epizod rozhodně zvažovali, zvlášť pokud by nějaká stanice projevila aktivní zájem.

Nabízí se otázka, zda by podobná show ještě v současnosti mohla být úspěšná. Ale asi proč ne – Třeba lékařských seriálů vznikají desítky a ve finále jde o vztahová dramata, která jsou okořeněná epizodkami z konkrétního profesního prostředí. Pokud se v daném prostředí chodí v plavkách, mnoho diváků se asi zlobit nebude.

Foto je ilustrační, z původního seriálu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest