Jako ulití: Hvězdy různých Netflix reality-show se znovu sejdou ke společnému randění

Jako ulití: Hvězdy různých Netflix reality-show se znovu sejdou ke společnému randění | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Show o hledání dokonalého páru oficiálně chystá druhou řadu.

V únoru Netflix přinesl novou reality-show Jako ulití (Perfect Match). Oficiálně show měla být o hledání dokonalého protějšku. Už ve vlastní show vypadaly některé vztahy na první pohled pofidérně a z médií víme, že ani jeden pár spolu po skončení nevydržel. Oproti jiným obdobným formátům však má Perfect Match dvě velké výhody.

Zaprvé je ve hře soutěžní element. Není to celé o lásce, ale roli hraje také strategický prvek, snaha překonat ostatní. A to působí daleko upřímněji, než bájení o dokonalých protějšcích. A co je ještě důležitější, v soutěži nevstoupili „náhodní kolemjdoucí“, ale ty nejvýraznější hvězdy předchozích Netflix reality show. Dostali jsme vlastně takovou all-star verzi pro Circle, Láska je slepá, Too Hot to Handle a některé další show, kde se na obrazovky vrátily ty nejsvéráznější postavičky, jako jsou Francesca Faraga (Too Hot to Handle) či Shayne Jansen (Láska je slepá).

Nepřekvapí tedy, že se z show stal hit. Perfect Match se pět týdnů držel v celosvětovém top tenu anglicky mluvených sérií a do top desítky se prodral celkem v 58 různých zemích. A právě na základě úspěchu Netflix odsouhlasil přípravy druhé řady. Znovu produkuje společnost Kinetic Content, podepsaná i pod Láska je slepá a znovu bude moderovat Nick Lachey, který moderoval první řadu Perfect Match a všechny dosavadní řady Love Is Blind. V domě se opět mají potkat hvězdy předchozích show, nikoliv nováčci.

Na první pohled se nabízí otázka, zda ještě Netflix dokáže druhou řadu obsadit tak výrazně, jako tu první. Ale snad to nějak půjde. Od vysílání první řady Perfect Match se objevily nové řady zajetých reality show, ale i některé úplně nové. Do první řady Perfect Match nebyly obsazené úplně všechny hvězdy, které do té doby Netflix reality-show zrodily. A streamovací gigant může dál brát soutěžící z mezinárodních verzí. V první řadě Jako ulitých byla jednou z vůbec nejvýraznějších osobností Ines Tazi z francouzské verze The Circle, takže Netflix klidně může rozhodit sítě opět podobným směrem.

Foto je ilustrační: První řada Perfect Match

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest