Rytíři v černém: Netflix ukázal zničený svět bez kyslíku v dalším traileru

Rytíři v černém: Netflix ukázal zničený svět bez kyslíku v dalším traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Korea znovu signalizuje, že žánrová tvorba jí prostě jde od ruky.

Netflix ve velkém investuje do ne-anglických projektů, které mají samy o sobě velký trh a souběžně dokážou zaujmout mezinárodní publikum. Prostor dostávají Španělé či Francouzi, ale jasnou jedničkou je Jižní Korea. V té Netflix zřídil jedno ze svých velkých center a investuje sem horentní sumy. A vyplácí se to, protože seriály jako Hra na oliheň či Peklo slaví celosvětový úspěch.

Další novinka z východoasijského poloostrova se jmenuje Rytíři v černém (Black Knight) a jedná se o postapokalyptickou akci. Děj je zasazený do světa, kde je většina populace zdecimovaná, docházející kyslík je vzácným statkem a společnost je rozdělená na živořící vykořisťovaný plebs a vládnoucí třídu, jež si žije v pohodlí, které jí dopřává ždímání těch pod nimi.

V tomhle prostředí sledujeme příběh poslíčka cenných zásob, který musí být extrémně schopným bojovníkem, pokud má náklady kyslíku a dalších vzácností uchránit před bandity. Přijímá do svých služeb mladého učedníka a vypadá to, že společně nakonec skončí v čele odboje, jenž by rád ve společnosti nastolil trochu spravedlnosti.

Nejnovější trailer ukazuje především výrazný důraz na akční stránku a rozmáchlé měřítko, pro nějž se tvůrci rozhodli. Ano, na první pohled byly ambice filmařů trochu větší, než jejich rozpočet, ale snad to ve výsledku nebude tolik vadit a celkový drajv vyprávění pomůže jisté nedostatky ve výpravě a vizuálních efektech překlenout. Dole v galerii najdete nově zveřejněné obrázky. V předchozím článku najdete ještě jeden teaser trailer.

Děj se odehrává v roce 2071 na silně znečištěné planetě Zemi, kde se prakticky nedá dýchat. Přežilo pouhé procento pozemšťanů a na Korejském poloostrově byla ustavena nová civilizace s výraznou společenskou stratifikací. Přežití závisí na práci neohrožených kurýrů, kteří si říkají Rytíři v černém a rozvážejí po krajině tlakové lahve s ceněnými zásobami vzduchu. Stát se kurýrem je v třídní společnosti pro uprchlíky hledající azyl prakticky jedinou šancí na záchranu. Série pojednává o legendárním kurýrovi zvaném „5-8“ a uprchlíkovi, který touží kráčet v jeho šlépějích. V hlavních rolích hrají Kim Woo-bin, Song Seung-heon nebo Kang You-seok. Autorem série je Cho Ui-seok, který seriál připravil na základě webového animáku Delivery Knight. Netflix novinku uvede 12. května.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest