Manifest: Záhada pasažérů zmizelého letadla se definitivně rozřeší už za pár dní

Manifest: Záhada pasažérů zmizelého letadla se definitivně rozřeší už za pár dní | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 26 obrázků
Netflix hned zkraje června uvede poslední epizody populární mysteriózní série. Pusťte si trailer.

Je to už hezkých pár let, co odstartoval mysteriózní seriál Manifest, kde se jedno letadlo na pět let ztratilo z oblohy, jen aby po návratu pasažéři nezestárli ani o den. Po zrušení v běžném televizním vysílání se thrilleru ujal Netflix, na kterém dosud natočené epizody sledovali diváci ve velkém. Streamoací platforma následně dopřála tvůrcům dalších dvacet epizod k tomu, aby dokončili svůj příběh. To sice bylo méně, než si původně přáli, ale pro fanoušky pořád lepší, než aby série skončila nedovyprávěná. Navíc filmaři počet epizod znali s dostatečným předstihem a mohli příběh včas náležitě upravit.

Deset epizod ze závěrečné dvacítky bylo uvedeno už loni v listopadu, ty zbývající dorazí 2. června. To je shodou okolností přesně o rok dříve, než ve fiktivním světě seriálu dojde k tzv. „datu smrti“. Pasažéři letu 828 se původně domnívali, že je to den, kdy zemřou, pokud se jim nepodaří vyřešit záhadu „volání“, tedy věšteckých vizí, které je od jejich znovuzrození pronásledují. Ukazuje se však, že pokud neuniknou svému zdánlivě nevyhnutelnému osudu oni, potká to samé úplně všechny lidi na Zemi.

Na konci poslední epizody nevypadala situace vůbec dobře. Zeke (Matt Long) se obětoval, aby zachránil Cala (Ty Doran). Nebezpečná Angelina (Holly Taylor) unikla, navíc s kusem mocného safíru vrostlým do ruky. Za ní zůstává jen zkáza. Výzkum Saanvi (Parveen Kaur) a Vanceho (Daryl Edwards) byl ukončen. Svět nenávidí pasažéry letu 828, ti čelí neustálé pozornosti a jsou pod dohledem úřadů. Angelina mezitím dál rozsévá zkázu a souboj dobra se zlem vrcholí. Pasažéři musí spolupracovat tak intenzivně, jako ještě nikdy předtím. Všechny otázky budou zodpovězeny. V hlavních rolích vystupují Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Ty Doran, Luna Blaise, Parveen Kaur, Holly Taylor, Matt Long a Daryl Edwards. Autorem seriálu je Jeff Rake. Dole v galerii najdete nejnovější fotky.

Seriál Manifest z oslovil diváky mysteriózní premisou. Let z Jamajky do New Yorku během cesty prodělá intenzivní turbulence. Když letadlo konečně dosedne, čeká na pasažéry podstatně větší šok: Zatímco cestující zažili normálně dlouhý let, na Zemi se dozvídají, že od jejich vzlétnutí uplynulo pět a půl roku a všichni byli považováni za mrtvé. Následně se pasažéři snaží vrátit do svých přerušených životů, zažívají záhadné vize, které se jim snaží cosi sdělit a jsou předmětem vyšetřování, jež se snaží odhalit, co se vlastně stalo.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest