Únos letadla: Idris Elba ve skutečném čase vyjednává s teroristy

Únos letadla: Idris Elba ve skutečném čase vyjednává s teroristy | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nový napínavý seriál se inspiruje stylem 24 hodin. Pusťte si trailer, seznamte se.

Apple TV+ od 28. června začne uvádět minisérii Únos letadla (Hijack). Ten den budou uvedeny první dvě epizody, pak s týdenními odstupy dostaneme dalším pět. Seriál o sobě tvrdí, že se odehrává „v reálném čase“, což je maličko nadsazené tvrzení. Děj se odehrává během sedmihodinového letu z Dubaje do Londýna a čeká nás sedm epizod. Nicméně každá má zhruba čtyřicet minut a budeme přeskakovat mezi několika dějovými linkami.

Únos letadla tedy bude vyprávěný „ve skutečném čase“ asi tak, jako byl před lety seriál 24 hodin. To je ale jen drobná marketingová vada na kráse. Pokud ubíhající čas dokáže novince pomoci k větší napínavosti, tak vem čert, jestli propagační materiály přehánějí.

Děj je zasazený na palubu letadla, které je při letu z Dubaje do Londýna uneseno. Souběžně sledujeme události na zemi, kde se vyšetřovatelé snaží přijít na to, co se v oblacích děje. Protagonistou příběhu je zkušený obchodní vyjednavač Sam Nelson, který se pokusí využít svých schopností a zachránit před únosci všechny pasažéry na palubě. Odvážným kromem však vystavuje nebezpečí sebe sama. Vyšetřování na zemi vede důstojnice z protiteroristického oddělení Zahra Gahfoor.

Sama ztvárnil Idris Elba, který je zároveň producentem série. Zahru hraje Archie Panjabi (Departure, Dobrá manželka, Mrtvý bod, Ledová archa). Dále v sérii vystupují Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimée Kelly, Mohamed Elsandel a Ben Miles. Autorem je George Kay (Lupin, Criminal: Velká Británie) a režíroval Jim Field Smith (Epizody, Criminal: Velká Británie, Německo, Španělsko, Francie).

Dole pod trailerem najdete zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest