Zaklínač: V novém spin-offu hraje Dolph Lundgren

Zaklínač: V novém spin-offu hraje Dolph Lundgren | Fandíme seriálům
MGM
Další seriál rozšíří svět Zaklínače. Blíž nám představí nové postavy z chystané 3. řady.

Herec Dolph Lundgren nedávno stanul v centru pozornosti, když odhalil, že se začal léčit s rakovinou. Aktuálně se k němu oko veřejnosti upíná z podstatně příjemnějšího důvodu. Je tu zajímavá castingová novinka. Lundgren v rozhovoru pro švédský magazín Aftonbladet uvedl, že je momentálně v Jihoafrické republice, kde natáčí spin-off Zaklínače.

Dle dostupných informací jde o spin-off zaměřený na Rats (Krysy), tedy skupinku teenagerů, kterým zničilo život válečné tažení Nilfgaardu napříč Kontinentem. V předloze postavy poprvé vystupují v knize Čas opovržení, která by měla být klíčovým podkladem pro nadcházející třetí řadu hlavního seriálu Zaklínač. Právě tady by se měly Krysy setkat s Ciri (Freya Allan). K setkání by zřejmě mělo dojít ke konci řady.

Následně se s Krysami blíže seznámíme v jejich vlastním spin-offu, který bude třetí řadě Zaklínače časově předcházet. V rolích jednotlivých členů skupiny vystupují Ben Radcliffe (Giselher), Christelle Elwin (Mistle), Fabian McCallum (Kayleigh), Aggy K. Adams (Iskra), Juliette Alexandra (Reef) a Connor Crawford (Asse). Předpokládá se, že Lundgren by měl ztvárnit antagonistickou postavu krvelačného žoldáka Lea Bonharta, s nímž se Krysy v knize pouštějí do křížku. Postavu zřejmě poprvé potkáme ve spin-offu a následně by mohla vystupovat v regulérní 4. řadě Zaklínače.

Titulní foto je ilustrační: Dolph Lundgren ve filmu Masters of the Universe

Čtěte také: Redanian Intelligence

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest