2x TOP 5 nejlepších seriálů měsíce září

2x TOP 5 nejlepších seriálů měsíce září | Fandíme seriálům
Vybíráme pro vás ty nejlepší seriály, které v září čerstvě začínají nebo se vracejí na obrazovky.

Září znamená pro školáky konec prázdnin, pro zaměstnané konec léta, pro kina konec letní blockbusterové sezony. Pro televizní stanice je to ale začátek nové seriálové sezony, a tak každý den má premiéru většinou hned několik čerstvých sérií. A to jak zbrusu nových show, tak těch, které se po letní přestávce vracejí s druhou, třetí nebo bůhvíkolikátou řadou. Prokousat se tím množstvím možností není legrace, protože dneska už seriály cpe na obrazovky opravdu každý, a tak pro vás máme tipy alespoň na ty úplně nejzásadnější pecky.

Z nových seriálů jsme vybrali ty, které vypadají papírově nejzajímavěji, z těch starších ty, které podle nás stojí za pokus, i když možná nemají tak velkou fanouškovskou základnu jako ty největší hity, nebo byste si třeba po velkém množství sezon mohli myslet, že už jsou dávno za zenitem, i když tomu tak ani zdaleka není. Každý má samozřejmě specifické chutě, takže dolů do komentářů nezapomeňte dát vědět, které seriály by v září neměli ostatní fanoušci minout podle vás. Jednotlivé seriály budeme postupně blíže představovat v samostatných článcích a začneme ještě během dneška.

PS: Ve videu je (minimálně) jeden fatal error: Narcos po druhé sezoně sice zásadně změní svou podstatu, ale končit nebudou. Právě byli prodlouženi na 3. i 4. sezonu!

 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 12

Kalda | 22.05.2017 09:49
Narazil jsem na tuhle stranku nahodou a chtel si precist tento clanek ale clanek je o nicem. Chtel jsem vedet o jakych serialech se pise ale 10minutovy video si kvuli tomu poustet fakt nebudu. Takze pro me dalsi mrtva stranka na kterou jsem narazil vicemene nahodou.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest