J.J. Abrams zrežíruje seriál s Meryl Streep v hlavní roli

J.J. Abrams zrežíruje seriál s Meryl Streep v hlavní roli | Fandíme seriálům
The Nix nabízí silná témata odcizení od vlastní rodiny, násilného politického aktivismu a zkresleného obrazu člověka.

J.J. Abrams vyprodukoval v životě ohromné množství televizních seriálů. Zmiňme jen těch pár úspěšnějších, jako jsou Felicity, Alias, Lost, Fringe, 11.22.63 a snad i chystaný Westworld. Kvůli JJovým četným povinnostem už je to ale docela dlouho od chvíle, kdy naposled nějakou seriálovou epizodu režíroval. Bylo to v roce 2010, když dal dohromady pilot k veleprůměrné sérii Undercovers, která po vzoru Pána a paní Smithových sledovala životy manželské dvojice špionů.

Teď se Abrams k seriálům vrací a to rovnou ve velkém stylu. Zrežíruje sérii (nebo přinejmenším její část) The Nix, inspirovanou stejnojmenným knižním bestsellerem Nathana Hilla, ve které si hlavní roli zahraje Meryl Streep!

Ta dostala úlohu ženy, která kdysi dávno bývala zcela obyčejnou dívkou, která se vdala za svou středoškolskou lásku, měla dítě a pak jako by zmizela ze světa. Pak o ní najednou z ničeho nic ví úplně všichni, když se zcela nečekaně objeví na jedné ze zastávek prezidentské kampaně a hodí po kandidátovi kamenem. I když ji média vykreslují jako špinavou, poblázněnou hipísačku, hrozí jí vážná obvinění. Pomoci jí může jedině její syn, kterého před lety opustila, a který zjišťuje, že jeho obraz o matce je zcela zkreslený. Musí se zakousnout do její minulosti a odhalit příběh, který dosud před světem zůstával skrytý.

Titulní obrázek je z filmu Nikdy není pozdě.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest