Pizza Guy: Sylvester Stallone připravuje restaurační komedii

Pizza Guy: Sylvester Stallone připravuje restaurační komedii | Fandíme seriálům
Chlapík si před dvaceti lety otevřel pizzerii, chodí k němu jíst celebrity a podle Slye se z toho dá vymáčknout seriál.

Sylvester Stallone - vyhlášený ranař a tvrďák od kosti se žulovým pohledem, který už několikrát dokázal světu, který ho nemilosrdně odepsal, že věk je jenom číslo, a že úspěch přichází k těm, kteří mají dost zápalu a srdce, aby mu šli naproti. Tentokrát si Sly brousí zuby (nebo leští zbraň) na produkci komediálního seriálu Pizza Guy, který je inspirován bohatým životem Richieho Palmera, který se před dvaceti lety sebral a opustil Bronx, jenom aby si splnil svůj sen a otevřel vlastní pizzerii v Los Angeles.

Netřeba dodávat, že od té doby se jeho podnik nebývale rozrostl a nyní se může pochlubit tím, že mezi jeho zákazníky patří osobnosti jako Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Drew Barrymore nebo Zac Efron. A právě to je podle Slye ideální podhoubí pro seriál. Všechny ty příběhy, anekdoty a lidé, kteří slavnou restaurací procházeli. Každý z nich tam zanechal nezaměnitelnou a unikátní stopu a přesně to by mělo být esencí nového seriálu, který zatím nemá stanovené datum premiéry ani vybrány hlavní přestavitele.

Sly nicméně potvrdil, že na scénáři bude pracovat A.J. Benza, příležitostný herec, který většinu svého života strávil jako novinář. Tak uvidíme, co společně s italským hřebcem vykouzlí. Richieho příběh měl šťastný konec, doufejme, že stejný osud potká i Stalloneho nájezd do televize. Na titulce a v přiloženém videu je Slyúv unikátní způsob konzumace pizzy ze snímku Cobra.

Zdroj: Manly Movie

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu